Οι αποκριάτικοι Καίσαρες της «Λίστας Λαγκάρντ»

Οι ραφινάτοι καμποτίνοι της πολιτικής και δημοσιογραφικής μας ζωής, βουτηγμένοι μέσα στην υποκρισία και τη βλακεία τους, συνεχίζουν να μας δουλεύουν και να μας εμπαίζουν ασυστόλως.
Τη δική τους ασημαντότητα, αλλά και το «φανατικό» δωσιλογισμό τους ΑΝΑΓΟΥΝ σε κεντρικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ζήτημα!!!
ΟΛΑ τα κόμματα (Μνημονιακά-Αντιμνημονιακά) ανάγουν σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα μια εξωτερική «φλεγμονή» του «καρκινώματος» («Λίστα»): Την αλλοίωσή της!!!

Πάνω σ’ αυτή τη «φλεγμονή» θορυβούν τα ανδρείκελα του νεοταξικού φασισμού, κάθε κοπής και χρώματος. Κύματα κουρνιαχτού σηκώνονται για να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ και να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων, την ολοκληρωτική σήψη τους και την καρκινώδη ΕΣΤΙΑ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, αλλά και της δωσίλογης ασημαντότητάς τους.

Η δολιότητα των δωσίλογων καμποτίνων γίνεται άμεσα εμφανής: Σε μια περίοδο που η λαϊκή ΟΡΓΗ φουσκώνει, σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός έχει ριχτεί στα τάρταρα της καταστροφής και της εξαθλίωσης, σε μια περίοδο που τα ανδρείκελα έχουν διαλύσει κυριολεκτικά την ελληνική κοινωνία και τη «σφάζουν» δίχως έλεος, σε μια περίοδο που οι δωσίλογοι και πωρωμένοι αυτοί εκτελεστές ετοιμάζονται να ρίξουν τις χαριστικές βολές στον ελληνικό λαό, αυτή την περίοδο τους έπιασε ΥΣΤΕΡΙΑ γύρω από μια πυώδη φουσκάλα της «Λίστας» και έχουν ανοίξει ένα άγριο σκυλοκαβγά, εντυπωσιασμού και απάτης, για την …αλλοίωση της «Λίστας»!!!

Ξεπερνούν και τη στρουθοκάμηλο…

Αν και έχουμε αναλύσει διεξοδικά αυτή τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ γύρω από τη «Λίστα» και τα παιχνίδια των πολιτικών καμποτίνων (ασημαντοτήτων), θα προβούμε και εδώ σε μια συνοπτική και συνθετική παρουσίαση όλης αυτής της κομπογιαννίτικης υστερίας.

Παρατήρηση πρώτη

Όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ «καταπίνουν» το θεμελιακό στοιχείο της «Λίστας»: Ότι αυτή αποτελεί μια «κατασκευή» και μάλιστα αποσπασματική και επιλεκτική του αυτοκρατορικού «νταβά» (ΔΝΤ-ΗΠΑ).

Δηλαδή οι πάντες ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ τη τζίφρα του πλανητικού ηγεμόνα, μια τζίφρα που σηματοδοτεί καθαρά ότι η Ελλάδα έχει πλέον μετατραπεί σε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, καθώς και το δωσίλογο ρόλο των ελληνικών κομμάτων: Εγχώρια παρακλάδια της νεοταξικής αποικιοκρατίας.

Αναλυτικά στο άρθρο:
«Λίστα Λαγκάρντ»: Η σφραγίδα των αποικιοκρατών…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7168

Δεύτερη Παρατήρηση

Όλα, επίσης τα κόμματα της κυβερνητικής κοινοπραξίας, αλλά και της «αντιμνημονιακής» ρητορείας «καταπίνουν» τα στρατηγικά βάθρα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, της φοροδιαφυγής, των χρηματιστηριακών ΕΞΑΓΩΓΩΝ κ.λπ: Το καθεστώς της ΕΕ, τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, τις συμφωνίες της Λισαβόνας, ΓΕΝΙΚΑ τους κυρίαρχους νόμους της «ελεύθερης αγοράς».

Είναι αυτοί οι νόμοι της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, οι «Συνθήκες» και οι κανόνες τους, που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ και ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ την ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων, πραγμάτων, χρημάτων και ανθρώπων.

Στη βάση αυτών των σιδερένιων νόμων της «ελεύθερης αγοράς» ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ τα κεφάλαια «ΝΟΜΙΜΑ» και αναπτύσσεται ένα πολυεδρικό, μαφιόζικο κύκλωμα πολύμορφων παρανομιών.

Στη βάση αυτών των «νόμων» καταληστεύονται οι λαοί και κερδοσκοπούν οι κλέφτες, οι τοκογλύφοι και όλων των ειδών τα λαμόγια…

Οι ληστείες, οι κλεψιές, το καθεστώς της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και της φοροδιαφυγής εκκολάπτονται, τρέφονται και γιγαντώνονται στη βάση των «νόμων» της «ελεύθερης αγοράς», στη βάση της ΥΠΟΤΑΓΗΣ της Πολιτικής σ’ αυτούς τους νόμους, στη βάση της «διαπλεκόμενης» δουλείας στα μεγάλα αφεντικά της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας…

Η ληστεία, η κλεψιά, η παρανομία, η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και το ΕΓΚΛΗΜΑ βρίσκονται στα οστά και στο μεδούλι της ΕΕ, του ευρώ και των πλανητικών μηχανισμών του χρήματος.


ΟΛΑ αυτά αποκρύπτονται επιμελώς και σκανδαλωδώς από τους μονομάχους και φωνακλάδες γύρω από τη «Λίστα»

Αλλά και τι να πούνε; Ότι αποτελούν τις εγχώριες πολικές και δημοσιογραφικές «πόρνες» των πλανητικών «νταβάδων»;

Τρίτη Παρατήρηση

Μια άλλη παράμετρο που αφήνουν έξω από τη «Λίστα» είναι η αποσπασματικότητα και η δόλια επιλεκτικότητά της.

Καταγράφει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ μερικές εκατοντάδες κεφαλαιοκράτες, λες και οι υπόλοιποι, το ΣΥΝΟΛΟ των επιχειρηματικών και πολιτικών αρπακτικών, το ΣΥΝΟΛΟ της «διαπλοκής», δεν υπάρχουν ή λειτουργούν με άλλους οικονομικούς και «ηθικούς» κανόνες ΕΞΩ από αυτούς του κέρδους, της λεηλασίας, της κλεψιάς και της ρεμούλας

Αυτή η επιλεκτικότητα της «Λίστας» καταγράφει καθαρά τους ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ στόχους των «κατασκευαστών»: Να «εκθέσουν» ένα μέρος των Ελλήνων «ολιγαρχών», τακτικές που καθορίζονται και υποτάσσονται στις ΑΝΑΓΚΕΣ της παγκόσμιας σύρραξης ανάμεσα στα στρατόπεδα του ευρώ και του δολαρίου (ΕΕ-Γερμανια-ΗΠΑ) …

ΟΛΑ τα κόμματα του ελληνικού προτεκτοράτου τα «καταπίνουν και αυτά: Την επιλεκτικότητα της «Λίστας» και τον άγριο πόλεμο ανάμεσα στους διεθνείς «νταβάδες» που εκδηλώνεται και αποτυπώνεται γύρω από τη «Λίστα».

Οι «πόρνες», όμως, του κυβερνητικού και αντιπολιτευτικού μας τοπίου, καθώς και οι αντίστοιχες του δημοσιογραφικού τοπίου, προχωρούν σε ένα ακόμα βήμα δουλικής εξαχρείωσης και ραγιαδισμού: ΔΕΝ αποκαλύπτουν ούτε αυτή την επιλεκτική «Λίστα».

Στήνουν ένα θορυβώδες και κακόγουστο σήριαλ εναντίον της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, κρατώντας στο απυρόβλητο τους καταγεγραμμένους στη «Λίστα»!!!

ΟΛΗ η «Διαφθορά» και «Κάθαρση» περιορίζεται σε ένα πρόσωπο: Στον Παπακωνσταντίνου και στις ξάδελφές του…

Ακόμα και ο ΓΑΠ, όπως και ο Βενιζέλος που είχε τη «Λίστα» υπό την ιδιωτική του «κατοχή» και «μαγείρεψε» όλα τα αρχικά σενάρια γύρω από αυτή, παραμένουν στο απυρόβλητο: Τέτοιο ξετσίπωτο και χοντρό δούλεμα…



Αυτά, όμως, τα έχουμε αναλύσει στα άρθρα:

α). ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με αυτό το καταγέλαστο τσίρκο του «πολιτικού υπόκοσμου»
β). Ο φαύλος κύκλος των εναλλαγών: Της τραγωδίας και φάρσας…
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=30309&sid=b81da2714a679d009a729531bb3db883#30309
Και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7173

ΟΛΑ, συνεπώς, τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ιδεολογικά και πολιτικά ζητήματα της «Λίστας», όπως και τα βασικά χαρακτηριστικά της «διαχείρισης» της «Λίστας» από τα κόμματα και τα ΜΜΕ, επικαλύπτονται και εξαφανίζονται.


Ο καυγάς επικεντρώνεται ΜΟΝΟ σε μια «λεπτομέρεια», σε μια εξωτερική πυώδη φουσκάλα: Στη «διαχείριση» της «λίστας» από ένα πιόνι του καθεστωτικού δωσιλογισμού: Τον Παπακωνστανίνου…

Καίνε ένα ήδη καμένο «πιόνι» του δωσίλογου καθεστωτικού μηχανισμού για να διασώσουν τον ίδιο το μηχανισμό, τα οικονομικά αφεντικά τους, τις προηγούμενες κυβερνήσεις των ανδρεικέλων, καθώς και τους πραξικοπηματίες και «εκτελεστές» της μακάβριας σημερινής τρικομματικής κυβέρνησης…

ΟΤΑΝ ένα καθεστώς καταρρέει θυσιάζει κάποια «αναλώσιμα υλικά» του για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ και να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ τους λαούς…

Σ’ αυτό το θέατρο της θορυβώδους εξαπάτησης και του αποπροσανατολισμού παίζουν ΟΛΑ τα κόμματα της ελληνικής ΑΠΟΙΚΙΑΣ…

ΔΕΝ επιτρέπονται άλλες αυταπάτες και ειδωλολατρικές ονειρώξεις…


πηγή http://resaltomag.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More