Νόμος και τάξη, βασική προυπόθεση του φασισμού.

Έτσι μάλιστα. Το καταλάβαμε. Το εμπεδώσαμε.
Πείτε το έτσι, τόσο απλά ρε παιδιά να το καταλάβουμε και εμείς.
Το πάτε από εδώ, το πάτε από εκεί... Το λέγατε με δικά σας λόγια και το καταλάβαιναν μόνο οι δημοσιογράφοι. Ζητούσατε καταδίκη της τρομοκρατίας και της βίας από όπου και αν προέρχεται!

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που μπήκαν στο Υπουργείο, είναι κλασσικό παράδειγμα τρομοκρατίας και βίας, τόσο απλό ήταν.

Τι το περάσατε το υπουργείο; Βίλα Αμαλία; Το κτήριο είναι δημόσιο και πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος, λέει το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

«Αυτό δεν ήταν απλά μια κατάληψη, αλλά ήταν βιαιοπραγίες και έκτροπα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ας αναρωτηθούμε επιτέλους αν αυτές οι βιαιοπραγίες είναι προς όφελος των εργαζομένων» είπε ο δοσίλογος υπουργός Βρούτσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρκεστεί σε χλιαρές ανακοινώσεις για να μην του κλέψει τη δόξα το ΚΚΕ. Εξάλλου τόσο ντόρο έκανε για τις καταλήψεις δημόσιων κτηρίων (Βιλα Αμαλία) δεν έχει την ίδια σημασία η κατάληψη του Υπουργείου απο συνδικαλιστές.
Η Χρυσή Αυγή δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με ανακοινώσεις γιατί τρέχει για την κηδεία του Ντερτιλή. Ούτως ή άλλως είναι με την τάξη, με τον νόμο και η εφαρμογή του νόμου είναι προτεραιότητα για αυτούς.

Η Τρόικα (ΔΝΤ και ΕΕ) είναι τρία χρόνια στα υπουργεία καθημερινά.
Ερώτηση: Το ΠΑΜΕ γιατί δεν έκανε κατάληψη με τους  Γκάουλάιτερ μέσα στο υπουργείο; Έπρεπε να μιλήσει ο Βρούτσης για κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό για να αντιδράσουν;

Βασική αρχή του φασισμού είναι να εφαρμόζεται ο νόμος. Τον νόμο που έχουν φτιάξει αυτοί, τον νόμο που εξυπηρετεί και νομιμοποιεί την πτώχευση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδας.
Έτσι ξεκίνησαν οι φασίστες την κόντρα για την τρομοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα περνάνε στην κόντρα με το ΚΚΕ.

Ολο το « πολιτικό»παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες μας γίνεται με νόμους και όρους κοινοβουλευτισμού. Εαν θέλει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ να λέγονται αριστερά κόμματα δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτό το σύστημα. Η πλειοψηφία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποφασίζει και διατάζει χωρίς η λεγόμενη αντιπολίτευση να μπορεί να εναντιωθεί σε κανέναν απο τους νόμους που ψηφίζονται. Επομένως όλο το παιχνίδι είναι χαμένο.
Το μόνο που κάνουν όλα τα κόμματα της Βουλής που είναι εκτός κυβέρνησης είναι να νομιμοποιούν την παγκόσμια χούντα που εκφράζεται με την τριτοκομματική κυβέρνηση.

Θα ακολουθήσουν και άλλα παραδείγματα εφαρμογής του νόμου, υπερασπιζόμενοι πάντα το «δημόσιο».  Έτσι οι αγρότες δεν θα μπορούν να κλείνουν δρόμους, οι ναυτεργάτες λιμάνια, οι εργάτες της ΔΕΗ να κατεβάζουν διακόπτες.

Οι μεν υπερασπίζονται τον νόμο και το «δημόσιο», οι δε την ζωή τους.
Αυτό που κάνουν είναι να νομιμοποιούν την κρατική βία και τρομοκρατία και θα συνεχίσουν να το κάνουν με μεγαλύτερη βία και ένταση.

Τους αφήσαμε να μας πτωχεύσουν, θα τους αφήσουμε να μας εξαφανίσουν;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More