«Αγόρασα όλα τα αρχεία του TAXIS για 3.000 ευρώ»!

Σοκάρει η ομολογία του κατηγορουμένου για κατοχή απόρρητων δεδομένων χιλιάδων πολιτών...
 
«Αγόρασα όλα τα αρχεία του TAXIS για 3.000 ευρώ»!
Ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων στη Δάφνη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 67 εκατ. στοιχεία για συναλλαγές και περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων πολιτών έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη...

Κατέθεσε πως απέκτησε όλα τα δεδομένα του συστήματος TAXIS αντί 3.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το tovima.gr ο ιδιοκτήτης της εν λόγω εταιρείας ισχυρίζεται ότι «πλήρωσα 3000 ευρώ για να αγοράσω από έναν ιδιώτη, όλα τα δεδομένα του συστήματος TAXIS και των διαδικασιών περαίωσης από τους πολίτες! Γνωρίζω ότι άλλες τουλάχιστον οκτώ εταιρείες προχωρούν σε εμπόριο δεδομένων για οικονομικές συναλλαγές, χωρίς να έχουν καμία επίπτωση...».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης θα ισχυριστεί ότι ο ιδιώτης που του πούλησε τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών εμφανίσθηκε ξαφνικά στο γραφείο του, χωρίς να γνωρίζει περισσότερα στοιχεία της ταυτότητας του.

Πριν από δύο ημέρες οι άνδρες της Αστυνομίας ανακάλυψαν στην εν λόγω εταιρεία φορολογικά στοιχεία εκατομμυρίων πολιτών, ενώ βρέθηκαν ακόμη και πλήρεις εκλογικοί κατάλογοι.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες της συγκεκριμένης επιχείρησης ήταν εισπρακτικές εταιρείες που αναζητούσαν στοιχεία για δεκάδες χιλιάδες πολίτες ή εταιρείες από τους οποίους υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που απολογείται την Παρασκευή θα ισχυριστεί ότι τους εκλογικούς καταλόγους τους έχει εντοπίσει στο διαδίκτυο.
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=53241&categories_id=632

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More