Ποιοι ωφελούνται απο την λόγο-τρομοκρατία;

Τελικά ποιοι είναι οι μόνοι ευνοούμενοι από την σύγκρουση αριστεράς και κυβέρνησης;
Μα η Χρυσή Αυγή φυσικά.

Είναι μια μικρή πρόβα, μια προετοιμασία, για το τι θα ζήσουμε στο μέλλον.
ΣΥΡΙΖΑ απο την μια και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απο την άλλη με διαιτητές την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Χειροπιαστό παράδειγμα οι καταλήψεις. Η Χρυσή Αυγή έβγαζε ανακοινώσεις σε επιτακτικό ύφος για τις καταλήψεις, με αφορμή τη βίλα Αμαλία:
«Υπάρχουν άλλες δέκα παράνομες καταλήψεις ιστορικών και δημοσιών κτιρίων στην Αθήνα, άντρα αριστερών τρομοκρατών, που δεν τολμά να αγγίξει η κυβέρνηση. Ας επιβάλουν επιτέλους το νόμο και ας συλλάβουν τους ταραξίες, χωρίς τυμπανοκρουσίες και τηλεοπτικές κάμερες»!
Απο την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται με μένος τις καταλήψεις.

Δεν θα μπούμε στην λογική να πούμε τι αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή και τι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Έχουν γίνει τα αποκαλυπτήρια και για τους δύο, άλλα λένε στις ανακοινώσεις τους και άλλα κάνουν. Φανταζόμαστε τι θα γίνει όταν έρθουν στην εξουσία οι Συριζαίοι με αντιπολίτευση τους Χρυσαυγίτες!


Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έχει σιχαθεί όλο αυτό το κοινοβουλευτικό σύστημα που τρέφεται από το λαό και στρέφεται εναντίον του. Έχει κουραστεί από τους εγωκεντρικούς, κοινοβουλευτικούς δικτατορίσκους που για να προλάβουν την πτώση τους γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι. 
Αυτό είναι το κομμάτι του κόσμου, το πλέον συνειδητοποιημένο που φοβούνται περισσότερο οι καθεστωτικοί για αυτό και οξύνουν την αντιπαράθεση.
Αυτό το κομμάτι του λαού όμως θα δώσει τις λύσεις, μέχρι τότε μπορείτε να παίζεται με τις ανακοινώσεις και τις ζωές μας.

Δείτε και εδώ

Η «αριστερά» εγκλωβίζεται στο μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας» 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More