Απόδειξη: Υπογράφουν τους νόμους όπως τους στέλνει το Βερολίνο

Αν υπήρχε μέτρο βλακείας, είμαστε απολύτως βέβαιοι πως αυτό θα ήταν πατέντα της σημερινής μνημονιακής ανθυποκυβέρνησης. Πολλοί αμφισβήτησαν την προ καιρού τηλεοπτική δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη πως οι υπουργοί υπογράφουν νόμους που έρχονται απευθείας από την τρόικα.  Και εν μέρει είχαν δίκιο, αφού η αλήθεια είναι κατά πολύ τραγικότερη. Κι αυτό επειδή τέτοιες νομοθετικές πράξεις υπογράφει και ο φερόμενος ως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας (αμφισβητείται πλέον ευθέως ως πρόεδρος, αφού εμφανίζεται ως υπογράφων υπάλληλος της τρόικας, καθώς επίσης αμφισβητείται και το περί Ελληνικής Δημοκρατίας, αφού οι νόμοι γράφονται στο Βερολίνο και αποστέλλονται προς υπογραφή στο προτεκτοράτο (όπου η δημοκρατία έχει αποβιώσει προ καιρού) που φέρει προσωρινά και για καθαρά θεατρικούς και ιστορικούς λόγους «Ελλάς».
Μπορεί κάποιοι να επιμένουν πως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν. Ας προσέξουν, λοιπόν, την φωτογραφία (αλλά και ολόκληρο το αρχείο που ακολουθεί) και ας καταλήξουν στα συμπεράσματά τους για τις μαριονέτες που εμφανίζονται ως πολιτικά ανδρείκελα που αποφασίζουν για την χώρα…


Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013, λοιπόν… Ο νόμος συντάχθηκε στο Βερολίνο και υπογράφτηκε από τον φερόμενος ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τρία κυβερνητικά στελέχη που φέρουν τον τίτλο «υπουργός».
Η δική μας απορία έγκειται στο εξής:
Ο νόμος υπογράφηκε στο Βερολίνο από τους υπογράφοντες ή στάλθηκε από το Βερολίνο και υπογράφτηκε στην Ελλάδα;

Όποιος νομίζει πως τέτοιου είδους νομοθετικά και πολιτικά εκτρώματα μπορούν να έχουν επίσημη ισχύ επί της Ελληνικής Δημοκρατίας, μάλλον πρέπει να σκεφθεί πολύ για να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα.

Είναι τέτοια η πρεμούρα και η βιασύνη των πολιτικών να δηλώνουν την υποταγή τους, που δεν προσέχουν ούτε που βάζουν την υπογραφή τους. Γιατί, στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται ξεκάθαρα για υπογραφές πλήρους υποταγής σε εντολές έξωθεν… Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό με βάση το ισχύον Σύνταγμα, το οποίο αν και ακόμη επικαλούνται οι λαθρο-κυβερνώντες, επιθυμούν σφόδρα την αλλαγή του…
πηγή Κωνσταντίνος


ΥΓ: Για τους δύσπιστους, ολόκληρο το ΦΕΚ εδώ με τον αριθμό 3


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More