Βόμβες: Η επέλαση του φασισμού

Χοντραίνουν το παιχνίδι οι παρακρατικοί. Φοβούνται υποθέτω, φοβούνται την οργή του κόσμου που θα τους πνίξει. Έτσι απαντούν με ακόμα μεγαλύτερη βία για να φοβίσουν τον κόσμο.
Κλασικό παράδειγμα τρομοκράτησης του κόσμου για να μην συμμετέχει σε πορείες και διαδηλώσεις ήταν το κάψιμο της Μαρφίν. Έκαψαν τρεις ανθρώπους για να σκορπίσουν φόβο και τρόμο, ήταν οι πρώτες ημέρες του ΔΝΤ και των μνημονίων. Πέρασε πολύς καιρός για να διαμαρτυρηθεί κόσμος ειρηνικά και με τόσο μεγάλη συμμετοχή.

Μετά έκαναν πρόβες με γκαζάκια και στην συνέχεια ήρθαν τα καλάσνικοφ και οι βόμβες.
Αυτό που μας κάνει εντύπωση περισσότερο είναι η απαίτηση όλου του πολιτικού κόσμου να καταδικαστεί η βία. Στόχος είναι η Δημοκρατία λένε.
Εννοούν ότι αυτό που ζούμε -οι άνεργοι-άστεγοι-εξαθλιωμένοι- είναι Δημοκρατία!
Επίσης Δημοκρατία είναι να δίνεις τα χρήματα με αδιαφανείς όρους στους τοκογλύφους και να ξεπουλάς ολόκληρο το κράτος με τις εταιρείες του δημοσίου, ορυκτό πλούτο, δημόσια κτήρια, γη, ΔΕΚΟ.

Αυτό που δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει όμως, τι είναι για αυτούς βία; Επίσης ποιά είναι τα όρια της βίας και ποια της τρομοκρατίας; Αυτό ακόμα δεν το έχουν ξεκαθαρίσει και σκοπίμως το αφήνουν να αιωρείται γενικά και αόριστα.  Πρέπει πρώτα να δουλέψει η προπαγάνδα, να πειστούμε απο τα κανάλια ότι κινδυνεύουμε όλοι απο την βια-τρομοκρατία και μετά θα πάρουν τα μέτρα τους.
Τα βαφτίσια της βίας θα τα κάνουν σε λίγες ημέρες όταν θα δουν ότι μεγαλώνει η οργή του κόσμου.

Έτσι όσοι αντιδρούμε στους Δημοκράτες, όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή, άστεγοι-άνεργοι και λοιποί εξαθλιωμένοι, αν κατέβουμε στους δρόμους να διαδηλώσουμε θα θεωρηθεί ότι είμαστε τρομοκράτες.
Φοράς μάσκα για να μην εισπνέεις τα δηλητήρια της αστυνομίας; Είσαι τρομοκράτης.
Αντιδράς και διαμαρτύρεσαι με ειρηνικό τρόπο στο ξεπούλημα και την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας, του δάσους, του λιμανιού, της παραλίας που στο όνομα της ανάπτυξης θα καταστραφεί προς χάριν του ιδιώτη; Είσαι τρομοκράτης.


'Εχει απομυθοποιηθεί στην Ελληνική κοινωνία ο τίτλος του τρομοκράτη. Ξέρουμε ότι όλα αυτά εξυπηρετούν το σύστημα που θα εκμεταλλευτεί την λεγόμενη τρομοκρατία για να φτιάξει νόμους που είναι ενάντια στην ελευθερία του ανθρώπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More