Ο.....προφήτης Ηλιόπουλος επιβεβαιώνεται!!!

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, η  αισθητή μείωση των εισοδημάτων, όσο και η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης,έχει σαν αποτέλεσμα την στροφή σε άλλους  τρόπους θέρμασνης, τζάκια και ξυλόσομπες έχουν την τιμητική τους, ενώ ακολουθούν οι σόμπες πέλετ,γκαζιού , χαλαζία και ότι άλλο μπορεί να στοιχίσει λιγότερο.

Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβαίνει μέρα με την ημέρα η τιμή των καυσόξυλων, ενώ στα χωριά η παράνομη υλοτομία αλλά και η κλοπή ξύλων βρίσκεται στη δόξα της!
Μετά τις πυρκαγιές και την οικοπεδοποίηση των καμμένων,η αυξημένη ζήτηση, με ότι αυτή περιλαμβάνει, θα έχει σαν αποτέλεσμα την εξαφάνιση-των τόσο πολύτιμων για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της υπερθέρμανσης του πλανήτη- δασών.

Το νέφος αυτή την περίοδο στην Αθήνα, στη συμπρωτεύουσα και στον Βόλο, με την βοήθεια και του καιρού, κάνει επιδεικτικά την παρουσία του.
Στο λεκανοπέδιο της Αττικής και ιδιαίτερα στην Κηφισιά, στην Εκάλη, στο Μαρούσι και στο Κορωπί -όπου είναι... πολλά και διάφορα τζάκια- στη Θεσσαλονίκη στον Βόλο και σε άλλες μεγαλουπόλεις διαπιστώνεται αύξηση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων.

Τι ακριβώς συμβαίνει και τι σημαίνει για μας αυτή η αύξηση , δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι ειδικοί όμως ανησυχούν. Και βέβαια, όπως κάθε έρευνα που...σέβεται τον ερευνητή της, έχει και τον αντίλογο της!

Κάποιοι θεωρούν πως οι ξυλόσομπες και τα τζάκια, είναι  τα ‘θύματα’ ειδικής εκστρατείας κατασυκοφάντησης, ώστε να διεκδικήσουν την αγορά, άλλα μέσα θέρμανσης πιο σύγχρονα και πιο ακριβά, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως θα υπάρξει και ειδική φορολογία.

Καθόλου απίθανο, μιας και το υπουργείο οικονομικών είναι αποφασισμένο να εισπράξει ακόμα και από τα αγέννητα αυτής της χώρας. 
Φορολογείται ακόμα και η πρόθεση να ζήσεις, στην Ελλάδα του 2013, που δεν απέχει και πολύ από την Ελλάδα του 1959,όταν η τιμή του πετρελαίου και οι συνθήκες διαβίωσης έγιναν ταινία, με τον Ηλιόπουλο να προφητεύει τις αιτίες πολέμου στο μέλλον!
Δείτε τι εννοώ



Οι τρόικες εσωτερικού-εξωτερικού, κατάφεραν χωρίς κόπο αλλά με ΔΝΤρόπο να μας γυρίσουν πίσω δεκαετίες! Την συγκεκριμένη περίοδο το Κυπριακό, οι πορείες και τα συλλαλητήρια ήταν η καθημερινότητα των Ελλήνων. Ας ελπίσουμε πως θα ξαναγίνουν στόχος και προτεραιότητα μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More