Ποιοί "πυροβολούν" την κοινωνία;

Γάζωσαν με Καλάσνικοφ τα γραφεία της νέας δημοκρατίας, στόχος κατά τα λεγόμενα του τύπου ο ίδιος ο Σαμαράς , μιας και η σφαίρα διαπέρασε το τζάμι του γραφείου του πρωθυπουργού.

Όλοι εμείς που καταθέτουμε τις απόψεις μας έξω και μακρυά από τα ΜΜΕ και το σύστημα οφείλουμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους πως είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας από όπου και αν προέρχεται, αλλά και να αναρωτηθούμε για την....αντίσταση των τελευταίων ημερών
Είναι νέες τρομοκρατικές οργανώσεις ή απλά μία προβοκάτσια των γνωστών υπηρεσιών;

Την στιγμή που περνάνε αμέτρητα παράνομα μέτρα εναντίον μας, εμφανίστηκαν νέοι τρομοκράτες που τοποθετούν γκαζάκια στα φερέφωνα της εξουσίας-επέλεξαν όμως τα πιο μικρά και ...ανόητα- επέλεξαν τον αδελφό του κυβερνητικού εκπροσώπου, και τα βήματα τους τους έφεραν μέσα στην άγρια νύχτα στα γραφεία της Ν.Δ.όπου επέλεξαν τον τοίχο!
Ας μην ξεχνάμε πως στην αποψινή ψηφοφορία της βουλής εκχωρείται η εθνική μας κυριαρχία, δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που επέλεξαν ...οι επαναστάτες να πυροβολήσουν το άδειο γραφείο!

Μία προσπάθεια κατασκευής ηρώων είναι όλο αυτό, για το καλό μας πάλι, για την Ελλάδα, την ΕΕ και το ΔΝΤ. 
Για τα ονόματα της λίστας Λαγκαρντ, για την σίγουρη διαφυγή κεφαλαίων στις Ελβετικές τράπεζας, για τα νομοσχέδια που περνούν με αδιαφανείς διαδικασίες, για τους άστεγους, τους άνεργους τα συσσίτια και τους επί πληρωμή φιλάνθρωπους ουδείς λόγος.

Γιατί όλα αυτά που κάνουν την ζωή μας αθλιότερη είναι προαπαιτούμενα για να πάρουν τη δόση.
Άλλη μια δόση στη μίζερη ζωή μας, που θα μας χώσει πιο βαθιά στην κρίση.

Και εμφανίζονται από το πουθενά ...  νέες τρομοκρατικές οργανώσεις-έχουν και έναν αντιτρομοκρατικό νόμο να εφαρμόσουν οι ηγέτες μας- με νέες(;)μορφές πάλης, νέα σχέδια για την    ήδη τρομοκρατημένη ζωή μας.

Ποιος τους έχρισε όλους αυτούς τους συστημικούς επαναστάτες προστάτες της ζωής μας;
Ποιους εξυπηρετεί και αφορά όλο αυτό; 

Εξυπηρετεί την ίδια την εξουσία, που τα τελευταία χρόνια έχει φυλακίσει τη ζωή και τη σκέψη μας, έχει τρομοκρατήσει έχει εκβιάσει, έχει απειλήσει.
 Εξυπηρετεί την εσωτερική αλλά και την εξωτερική τρόικα που εκφοβίζοντας και εκβιάζοντας θα περάσει όλα τα επαίσχυντα αντεργατικά απάνθρωπα νομοσχέδια, πάντα για το καλό μας!

Ένας επαναστάτης που σέβεται τον εαυτό του και  τις ιδέες του, δεν ..."πυροβολεί" την κοινωνία αλλά τον ένοχο, δεν επιλέγει να τρομοκρατεί τους προδότες, τους ανατρέπει και τους φυλακίζει, δεν κρύβεται πίσω από τίτλους και επαναστατικά τσιτάτα. Όσο βλάκας και αν είναι, δεν πυροβολεί τα άδεια γραφεία,μέσα στα άγρια μεσάνυχτα!

Έλεος ...άντρες από όποια μεριά και αν είστε,αφήστε τα όπλα και μοιράστε συσσίτια, αφήστε μας να επιλέξουμε τουλάχιστον τον θάνατο μας, δεν μας χρειάζονται ψευτοεπαναστάτες , ψευτοήρωες , ψευτοπαλληκαράδες.
Τα... παλληκάρια της αντι......τρομοκρατικής, οι ήρωες της εξουσίας,οι επαναστάτες του κ@λ&υ, είναι σχέδια μια παλιότερης εποχής. Έπαιξε το σενάριο παιδιά, βρείτε κάτι πρωτότυπο και ίσως σας κάτσει!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More