Βάλτε με σε μια λίστα να γλυτώσω!!!

Νεώτερα απο το θέμα της λίστας.
Ο Διώτης λέει ότι έκανε αντίγραφο απο το στικάκι που του έδωσε ο Παπακωνσταντίνου και έσβησε το παλιό γιατί δεν ήθελε να υπάρχουν αντίγραφα. Γιατί αντέγραψε το στικάκι δεν το καταλάβαμε.
Λέει επίσης ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν του έδωσε ποτέ εντολή να κάνει έρευνα για τα ονόματα στη λίστα.
Τόσο απλά απαλλάσσονται όλοι. Έτσι:
Ο Βενιζέλος δεν έχει καμία ανάμειξη.
Αθώος ο κατηγορούμενος.

Ο Διώτης επίσης δεν έχει καμία ευθύνη γιατί δεν πήρε εντολή για έλεγχο αυτών των ονομάτων που ήταν στην λίστα. Η αντιγραφή στικακίων ακόμα δεν έχει ποινικοποιηθεί
Αθώος ο κατηγορούμενος.

Για τον Παπακωνσταντίνου δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι έσβησε ονόματα αφού το πρωτότυπο στικάκι το έσβησε ο Διώτης. To πρωτότυπο cd δεν θυμάται τι το έκανε ο άνθρωπος-υπουργός.
Αθώος ο κατηγορούμενος.

Εμείς θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στις τηλεοράσεις αν πρέπει να στηθούν 3 ή 4 κάλπες, αν πρέπει να είναι μυστική η ψηφοφορία ή όχι.

Τι ωραίο σύστημα κοινοβουλευτισμού!!!
Απαλλάσσονται όλοι γιατί έγινε ενα cut-paste.

Μετά από τόσο θόρυβο για την λίστα, έχει δοθεί εντολή να ψάξουν τα ονόματα της λίστας για φοροδιαφυγή; Αναρωτιόμαστε σαν διεφθαρμένοι και τεμπέληδες πολίτες.

Μια λίστα πλουσίων που γέννησε αυτό το σύστημα, το σύστημα που νομοθετεί και φτιάχνει εικονικές επιτροπές.
Επιτροπές που επιβεβαιώνουν αυτό που ζούμε.
Την ομερτά στο πολιτικό σύστημα, την υπέρτατη κάλυψη της απάτης, της κομπίνας.

Δεν ξέρω τον τρόπο να μπω σε μια λίστα ρε παιδιά. Κάτι να γλυτώσω. Κύριε βουλευτάκο μου, βάλτε και εμένα στη λίστα Λαγκάρντ. Είμαι ένας άνεργος τεμπέλης, διεφθαρμένος, κομπιναδόρος. Δηλώνω πλήρη μετάνοια. Βάλτε με σε μια εξεταστική μήπως μπορέσω και την σκαπουλάρω.
Θα το εκτιμούσα πολύ φωστήρες της πολιτικής

Ξέρω μόνο ότι οι άνεργοι, άστεγοι, ανασφάλιστοι, μικροεπιχειρηματίες που κλείνουν μαγαζιά, εργαζόμενοι που δεν τα βγάζουν πέρα δεν περνάνε απο εξεταστικές, για αυτό και διώκονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More