"Ηλεκτρονικές αλυσίδες" στην κοινωνία

Η πάταξη της φοροδιαφυγής, η πανάκεια για την Ελληνική κρίση,σύμφωνα με τη γνώμη σύσσωμου του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ. .
Κατά την άποψη μας,η φοροδιαφυγή δεν είναι το αίτιο της οικονομικής κοινωνικής καταστροφής μας, αλλά η αφορμή για να τελειώσουν τον πόλεμο, που έχουν ξεκινήσει εναντίων του ανθρώπου, απο την στιγμή που δημιουργήθηκε η ΕΟΚ.

Έφτιαξαν μια εταιρεία (ΕΟΚ και στη συνέχεια ΕΕ) με έντιμους συνεταίρους, πλην των Ελλήνων που είναι απατεώνες, διεφθαρμένοι και ανέντιμοι.  

Μας έβαλαν στην ΕΟΚ χωρίς να μας ρωτήσουν, υπέγραψαν Ευρωπαικές και Διεθνείς Συνθήκες χωρίς να μας ρωτήσουν,Ευρωσύνταγμα, Μάαστριχ, Λισαβώνα, Σένγκεν, Ευρωζώνη, κατάργησαν δασμούς και σύνορα και τώρα μας στοχοποιούν όλους ως πολίτες διεφθαρμένους που φοροδιαφεύγουν. Η φοροδιαφυγή ισχυρίζονται είναι η λερναία ύδρα που δεν μπορεί να ελέγξει το κράτος.

Η λίστα Λαγκάρντ, που είναι κλασσικό παράδειγμα φοροδιαφυγής, θάφτηκε γιατί έχει ονόματα μεγάλα και τρανταχτά, που βγάζουν πύρινους λόγους εναντίον της φοροδιαφυγής. Άρχισαν οι εξεταστικές στη Βουλή και οι έρευνες των εισαγγελέων όχι για να αξιοποιηθεί η λίστα, αλλά να δουν γιατί δεν παραδόθηκε. Ο εμπαιγμός της Ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται.


Έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα, υποθέτουμε ότι μετά τα δημόσια συγχαρητήρια στον Σαμαρά και μερικά λόγια που πρέπει να πει για να χαϊδέψει τα αυτιά μας, με σκοπό να δεχθούμε τα απάνθρωπα μέτρα ευκολότερα, θα επικεντρωθεί σε δύο λέξεις. Ανάπτυξη και φοροδιαφυγή. Ανάπτυξη σημαίνει ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, κατάργηση εργατικών νόμων, φοροαπαλλαγές για τις πολυεθνικές.

Για την φοροδιαφυγή θα επισημάνει το μεγάλο πρόβλημα χωρίς να δώσει συγκεκριμένες λύσεις. Θα το αφήσει στα χέρια της Ελληνικής κυβέρνησης και σε λίγο καιρό αφού η Ελληνική κυβέρνηση θα είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την φοροδιαφυγή, θα προταθεί η λύση της ηλεκτρονικής κάρτας για όλες τις συναλλαγές. 
Το λένε χαμηλόφωνα τώρα, είναι η εγγύηση για τις συναλλαγές, δεν θα μπορεί να σε κλέψει δύστυχε μισθωτέ ο υδραυλικός, ο γιατρός, ο μαγαζάτορας. Είναι η εγγύησή του ότι δεν θα ξανακοπεί ο μισθός σου, δεν θα ανέβει η φορολογία, θα τη γλυτώσεις από την μέγκενη του κράτους. Αυτό είναι το τυράκι στη φάκα.
 
Σύντομα θα έχουμε ηλεκτρονική κάρτα για την υγεία, για τις μεταφορές, για τις συναλλαγές με τα καταστήματα, όλες αυτές οι κάρτες θα ενοποιηθούν για το καλό μας βέβαια με την ηλεκτρονική ταυτότητα ή την κάρτα του πολίτη. Δεν κάνω κάτι παράνομο επομένως δεν φοβάμαι τίποτα, λένε οι αφελείς πολίτες. Εφόσον δεν κάνεις κάτι παράνομο γιατί να δεχθείς να ελέγχεσαι ως παράνομος;

Κάνεις κάτι παράνομο στην κρεβατοκάμαρα σου, στο κρεβάτι σου; Όχι φυσικά απαντάει ο αφελής πολίτης, τότε να βάλουμε μια κάμερα να σε βλέπουμε όλη μέρα. Εκεί αρχίζουν οι διαφωνίες τι είναι ιδιωτικό τι είναι δημόσιο, τι είναι παράνομο, τι νόμιμο.

 
Δεν με πειράζει να βλέπει κάποιος τις μετακινήσεις μου με ηλεκτρονικό ή άλλο τρόπο λέει ο αφελής. Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, που έγιναν επεισόδια, μπορεί να θεωρηθεί ότι όλοι είναι ύποπτοι, θα ελεγχθείς και εσύ χωρίς καν να ερωτηθείς. Τι ώρα πήρες λεωφορείο ή μετρό και σε ποια διαδρομή, πήγες Σύνταγμα επομένως είσαι ύποπτος. Όλες οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά, άρα μπορούν να ελέγξουν αν πήρες μάσκα για τα δακρυγόνα, αυτό συνιστά πρόθεση για τη δημιουργία επεισοδίων. Η αγορά της μάσκας δείχνει ότι είχες σκοπό να παραμείνεις στη συγκέντρωση, παρόλο που οι δυνάμεις που επιβάλουν τον νόμο, έριξαν χημικά για να διασφαλίσουν τη δημόσια τάξη.
Δεν έχει θα έχει τέλος αυτός ο «έλεγχος», εφόσον θεωρηθείς εχθρός του κράτους των τραπεζιτών, θα ελέγχεσαι και για τις προθέσεις σου. 
Ακόμα και η αγορά ενός Χριστιανικού βιβλίου που μιλάει με παραδείγματα εναντίων αυτών, που θέλουν να μειώσουν τις ελευθερίες του ανθρώπου, θα θεωρείτε κίνδυνος για την δημόσια τάξη.

Η τηλεόραση στην Ελλάδα το 2015 θα γίνει καλωδιακή, αυτό σημαίνει ότι θα ξέρουν τι βλέπεις και με ποιες απόψεις συμφωνείς και με ποιες διαφωνείς. Όλα θα ελέγχονται και θα σου φτιάχνουν ένα προφίλ τρομοκράτη, σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους και όρους.  Το προφίλ αυτό του τρομοκράτη, που θέλουν να φτιάξουν, είναι το πρόσωπο του μέσου Έλληνα, που αντιδρά επειδή εξαθλιώνεται, που βλέπει να σώζονται οι τραπεζίτες με δικά του λεφτά και ο ίδιος πεινάει.


Η εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως τρομοκράτες.Όμως οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν έξι μήνες, αυτό σημαίνει ότι  στην κυριολεξία πεινούν! 

Δεν σημαίνει το ίδιο όμως και για το κράτος των επιχειρηματιών και τραπεζιτών, αφού όλοι με μια φωνή καταδίκασαν το σπάσιμο των ρολών του υπουργείου, είναι θέμα εφαρμογής του νόμου λένε, του νόμου που υπερασπίζεται τα ρολά αλλά όχι τον άνθρωπο που πεινάει.

Όλα αυτά τα χρόνια αυτοί που είχαν την διαχείριση του κράτους και των αρχών, αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία, που εξαθλίωσαν τους Έλληνες, προτείνουν το επόμενο βήμα, την ηλεκτρονική ταυτότητα. 

Η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στην κατάμεστη αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σ.Ε.Φ. στις 6 Οκτωβρίου, είναι μια καλή αρχή να αντισταθούμε σε όλο αυτό το βάρβαρο σύστημα, που θέλει τον άνθρωπο εξαθλιωμένο και υποταγμένο στους δικούς τους απάνθρωπους νόμους.


Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εισηγήσεις των ομιλητών όπως τις είδαμε στο http://anavaseis.blogspot.gr

«Καί τώρα, τί κάνουμε;» Ὁμιλία τοῦ Ἀρχιμ. Σαράντη Σαράντου στήν Ἡμερίδα:««Νέα Ταυτότητα, Εἰσιτήριο χωρίς ἐπιστροφή»

Ηλεκτρονική ταυτότητα: Ο πιο μακάβριος κρίκος του νεοταξικού ολοκληρωτισμού…Εισήγηση Θύμιου Παπανικολάου στην Ημερίδα:«Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή»

Η εισήγηση του Αρχ. Αθανασίου Αναστασίου Προηγουμένου της Ι. Μονής Μεγάλου Μετεώρου στην Ημερίδα:«Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή»

Τα πορίσματα της Ημερίδας:«Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή» 

Τον ρόλο των κομμάτων των έχουμε ζήσει στο πετσί μας, δεν είναι κάτι θεωρητικό, το ζούμε κάθε μέρα με την φτωχοποιήση ολόκληρου του λαού. Οφείλουμε να αντιδράσουμε όλοι, Πασόκοι και Νεοδημοκράτες, αριστεροί και δεξιοί, δημόσιοι υπάλληλοι,ιδιωτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες.  Ο πόλεμος αυτός που έχουν κυρήξει θα συνεχιστεί σε μεγαλύτερη ένταση και κλίμακα, μέχρι να υπουδουλωθούν όλοι. Η ηλεκτρονική ταυτότητα είναι η σφραγίδα της πιστοποιήσης του θανάτου μας.









 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More