Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον Τούρκο πρόξενο

Αίσθηση και οργή έχει προκαλέσει η αποκάλυψη των "Επικαίρων" για την περίπτωση του Πομάκου μουφτή στη Θράκη...
 
Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον Τούρκο πρόξενο
Ο εν λόγω ιμάμης κατέθεσε μήνυση διότι δέχεται απειλές και εκβιασμούς από το τουρκικό παρακράτος στη Θράκη προκειμένου να αναγνωρίσει και να υπαχθεί στον παράνομο ψευδομουφτή.

Οι καταγγελίες και το κείμενο της μήνυσης που αποκαλύπτουν τα "Επίκαιρα" προκαλούν σοκ για την ασυδοσία του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή και την αφασία του ελληνικού κράτους και ιδιαίτερα του υπουργείου Εξωτερικών.


Η φράση και μόνο "εδώ στη Θράκη κουμάντο κάνει ο Τούρκος πρόξενος", που αναφέρεται μεταξύ άλλων απίστευτων στα έγγραφα που παρουσιάζουν τα "Επίκαιρα", καταδεικνύει το μέγεθος της παρέμβασης από την Άγκυρα και την απουσία των ελληνικών αρχών.


Με βάση της μήνυσης του Πομάκου ιμάμη, ο οποίος διώκεται από το τουρκικό παρακράτος διότι επιμένει στην τήρηση της νομιμότητας, όπως αυτή προκύπτει από ντον ελληνικό νόμο, με αποτέλεσμα οι εγκάθετοι του προξενείου να τον κατηγορούν για "πράκτορα" της Ελλάδας(!), τίθεται θέμα απέλασης του Τούρκου προξένου.


Διαβάστε περισσότερα στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν για το παρασκήνιο και τους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχεται ο Πομάκος ιμάμης, ο οποίος με κόστος για τον ίδιο και την οικογένειά του εφαρμόζει τον ελληνικό νόμο, ενώ η Πολιτεία τον έχει αφήσει να αντιμετωπίζει μόνος του τους παρακρατικούς μηχανισμούς του Προξενείου.

πηγή http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=49554&categories_id=69

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More