ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΟ BBC: "Έχει ξεκινήσει ήδη εμφύλιος. Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη, ακόμα και αν δεν το θέλει κανείς αυτό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΟ BBC:
"Έχει ξεκινήσει ήδη εμφύλιος. Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη, ακόμα και αν δεν το θέλει κανείς αυτό, να ξεκινήσει έναν αγώνα, ένα νέο είδος εμφυλίου πολέμου''. Ο Ηλίας Παναγιώταρος περιγράφει στο BBC τον νέο εμφύλιο, τονίζοντας ότι ''από τη μία πλευρά θα υπάρχουν εθνικιστές σαν εμάς και Έλληνες που θέλουν τη χώρα μας όπως ήταν παλιά. Από την άλλη πλευρά θα είναι οι λαθρομετανάστες, οι αναρχικοί και όλοι εκείνοι που έχουν καταστρέψει την Αθήνα αρκετές φορές''.

 Οι δηλώσεις του Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγή, πρέπει να μας προβληματίσουν. Ο εμφύλιος πόλεμος τελικά είναι ο στόχος της πλανητικής χούντας; Ως απάντηση αναδημοσιεύουμε ενα μέρος παλαιότερου άρθρου.

Ρατσιστές και αντιρατσιστές μας έκλεισαν μάτια και αυτιά  

Σε όλα τα blog, σε όλα τα κανάλια, σε όλες τις εφημερίδες κυριαρχούν η χρυσή αυγή και οι αντιρατσιστές.

Ήμαρτον, η εσω-εξωτερική τρόικα υπογράφει τον θάνατο μας κανονικά και με το νόμο και όλοι συζητάμε τις πρακτικές της χρυσής αυγής.

Αυτό είναι ο ρόλος της χρυσής αυγής αλλά και των πληρωμένων αντιρατσιστών.

Να κοιτάζουμε όλοι προς μια κατεύθυνση σαν ζώα και να μην συζητάμε καθόλου την βάρβαρη επίθεση στην Ελληνική κοινωνία. Ούτε κουβέντα για αντίδραση ενάντια στα μέτρα, απο κανέναν.

Οσο σκληραίνει το παιχνίδι η παγκόσμια χούντα με τους ντόπιους εντολοδόχους τόσο θα χοντραίνει και το παιχνίδι με τους ρατσιστές και τους αντιρατσιστές. Εξυπηρετούν το σύστημα εκείνο που δολοφονεί και καταδικάζει στην εξαθλίωση εκατομμύρια Έλληνες.

Μπορούμε να συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα τι είναι ρατσισμός και τι δεν είναι. Ποιοι είναι δημοκράτες και ποιοι φασίστες.  Απλά θα είμαστε πιο φτωχοί, πιο άνεργοι, πιο δούλοι, πιο εξαθλιωμένοι.
Θα είμαστε τα χρυσά αυγά στην σκακιέρα της παγκοσμιοποίησης και εξαθλίωσης των λαών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More