Μια Ελληνική απάντηση στη Μέρκελ και όχι μόνο

Μπορεί η βενζίνη και το πετρέλαιο να ανεβαίνουν συνεχώς να αγγίζουν τα ύψη, τουλάχιστον στην τιμή, ο Έλληνας όπως είναι άλλωστε «πολυμήχανος» εκ φύσεως και ποτέ δεν το βάζει κάτω, σκέφτεται ιδέες ενίοτε αξιοπερίεργες, αλλά πάντοτε πρωτότυπες έτσι ώστε να εξοικονομήσει κάποια χρήματα αλλά κυρίως για να διασκεδάσει και να περάσει καλά με την παρέα του.

Πόσο μάλλον όταν η στιγμή απαιτεί και κάτι διαφορετικό, ιδίως αν πρόκειται για ένα παραδοσιακό γαμήλιο γλέντι, ακόμα και αν πρέπει να γίνει σε έναν χώρο... λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα!!!

Ο ιδιαίτερος αυτός χώρος δεξιώσεων αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό του παγκοσμίου φήμης Βέλγου φωτογράφου Nick Hannes, ο οποίος και βρισκόταν στη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να αποθανατίσει την εκπληκτική μεσογειακή ομορφιά με το θέμα του «Projet Mediterranee».
 Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο μπλογκ του, και ενώ βρισκόταν στην Πάτρα προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες από την περιοχή, «έπεσε» επάνω σε μία ασυνήθιστη γαμήλια δεξίωση σε ένα... βενζινάδικο.

Ο γαμπρός και ιδιοκτήτης του πρατηρίου, Χρήστος Καραλής, αποφάσισε να «φιλοξενήσει» σε αυτό το χώρο το πάρτι για το γάμο του με τη σύζυγό του, πλέον, Άννα, έτσι ώστε να μπορέσει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.
 Ένα από τα μέλη της οικογένειας, είπε στον Hannes: «Έτσι απαντάμε στην κρίση. Σε παρακαλώ δείξει αυτές τις φωτογραφίες στην (γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα) Μέρκελ. Ο Έλληνας συνεχίζει να γελάει και να το γιορτάζει, ακόμα κι όταν του παίρνουν τα χρήματα (αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει άσχημα την Ελλάδα).

Το γαμήλιο ελληνικό πάρτι συνεχίστηκε μέχρι και αργά και οι προσκεκλημένοι συνέχιζαν να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς έως και τα ξημερώματα. Όχι μόνο λόγω της τοποθεσίας, αλλά κυρίως εξαιτίας της... φιλοξενίας και της αγάπης όλης της οικογένειας.

Πηγή: Πληροφορίες - φωτό nickhannes.be/blog

patrastimes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More