ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ "ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ" ΧΑΡ. ΒΑΡΔΗΣ ΔΕΡΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ;(VIDEO)

Κυριακή 21/10/2012, κινητοποίηση των εργαζόμενων του ξενοδοχείου "Πεντελικόν" που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 8/2, μαζί με το συνδικάτο Επισιτισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων και την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς.

Ο ιδιοκτήτης Χ. Βάρδης βιαιοπραγεί 3 φορές κατά εργαζομένων και μελών του Συνδικάτου.
Και χρωστάμε, και δέρνουμε, είναι φαίνεται τα πιστεύω του. Ντροπή κύριε Βάρδη. Εαν δεν κάνουμε λάθος στο ξενοδοχείο σας συνέτρωγε παραμονή εκλογών ο Μπόμπολας με τον Τζέφρι στα σκοτάδια όταν τους φωτογράφισαν δημοσιογράφοι. Στο ξενοδοχείο σας επίσης έγινε ο φανταχτερός γάμος ενός από τα παιδιά του αφεντικού του ΙΚΑ, ανεκδιήγητου κομματόσκυλου Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Έτσι ξέρετε να λύνετε τους λογαριασμούς σας; Με ξύλο και προπηλακισμούς; Τι έκανε ο εργαζόμενος; Σας έβρισε; Τον ρωτάτε εαν έχει να φάει αυτός και τα παιδιά του;

Και για να θυμηθούμε μερικά για τον κ.Βάρδη.
"Χειροπέδες στον επιχειρηματία Χαράλαμπο Βαρδή, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Πεντελικόν», πέρασαν χθες το πρωί στην Κηφισιά οι άνδρες του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας. Οπως έγινε γνωστό, ο 67χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για μη απόδοση Φόρου Προστιθέμενης Αξίας και Φόρου Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Συγκεκριμένα το ύψος της οφειλής από μη απόδοση ΦΠΑ για τη φορολογική περίοδο από 01-01-2011 έως 30-04-2011 ανέρχεται σε 85.457,12 ευρώ και επιπλέον κατά τη φορολογική περίοδο από 01-03-2011 έως 30-04-2011 δεν απέδωσε ΦΕΕ που ανέρχεται σε 1.995,24 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει παλαιότερα αίτηση για υπαγωγή της εταιρίας Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΒΑΡΔΗΣ Α.Ε. στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, ωστόσο ο ίδιος με αίτημά του τον Ιούλιο του 2010 ζήτησε την έξοδο της συγκεκριμένης εταιρίας από το άρθρο 99, καθώς οι υποχρεώσεις απέναντι στην Alpha Bank, η οποία είχε υποθηκεύσεις και προσημειώσεις επί των ακινήτων της εταιρίας, εξυπηρετούνταν κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο οι υποχρεώσεις της εταιρίας Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΒΑΡΔΗΣ Α.Ε. προς την Alpha Bank άγγιζαν το 2010 τα 26.000.000 ευρώ, έχοντας μάλιστα υποθηκευθεί ακίνητα του ομίλου και πρόσθετα δάνεια που απαιτήθηκαν για να δημιουργηθούν τα τρία εστιατόρια που λειτουργεί στη μαρίνα Φλοίσβου.

Στην εταιρία του κ. Βαρδή ανήκει και το «Κτήμα Πεντελικόν» στη Βαρυμπόμπη, ενώ «αγκάθι» αποτελούν τα επτά καταστήματα της της αλυσίδας των γερμανικών αρτοποιείων Aric Kaizer, οι ζημιές στα οποία υπολογίζονται ότι ξεπερνούν τα 4.000.000 ευρώ!"http://www.makeleio.gr

1 σχόλια:

Οι εργοδότες είναι σίγουρα απατεώνες.... Πριν λίγες μέρες Δεκέμβρη του 2013 καλέστηκα να εργαστώ σε τμήμα του ξενοδοχείου δοκιμαστικά. Πήγα μια μέρα, μου έβγαλαν κάρτα κανονικά την οποία και χτύπησα για το οχτάωρο μου.... Δεν με ενημέρωσαν για τα χαρτιά που έπρεπε να προσκομίσω για την πρόσληψη και ο ιδιοκτήτης ήταν συνεχώς απασχολημένος και δεν μπορούσε να με δεχτεί για να συζητήσουμε για το οικονομικό. Έφυγα αφού ολοκλήρωσα το οχτάωρο μου και έχοντας όλες τις διευκρινίσεις και τις οδηγίες για την επόμενη μέρα (πως θα χτυπήσω την κάρτα μου και τι θα περιλαμβάνει η εκπαίδευση μου, με ποια θέματα θα ασχοληθώ). Όταν επέστρεψα σπίτι μου με πήρε μια άσχετη να μου πει ότι η θέση θα καλυφθεί με εσωτερική μετάταξη και ο "υπεύθυνος" που με είχε καλέσει για τις συνεντεύξεις και για να ξεκινήσω δεν εμφανίστηκε ποτέ στο τηλέφωνο. Κρίμααααααααα. Αυτοί είναι επαγγελματίες και εργοδότες που θα πάνε μπροστά τον κλάδο? Ντροπή και αίσχος για τον τρόπο που πορεύονται και φέρονται στον κοσμάκη που έχοντας τόσο ανάγκη ψάχνει για δουλειά.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More