Τα μαγειρέματα των τριών... μεγάλων αρχηγών!!

Νέα κρίσιμη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, Σαμαρά , Βενιζέλου, Κουβέλη, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Βουλή.
Πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή, μας απείλησε φτάνοντας στη Βουλή ο Σαμαράς, ερωτηθείς αν θα ανακοινωθούν τα μέτρα σήμερα.
Και όπως όλοι γνωρίζουμε πρέπει να ενημερώσει τους αρχηγούς για τα αποτελέσματα  της συνόδου κορυφής, μετά να ακουστούν οι αντιρρήσεις(!!) του Κουβέλη , γιατί ο άνθρωπος έχει γνώμη και άποψη αντίθετη αλλά, αυτή η άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει στα τάρταρα, δεν τον αφήνει να εκφραστεί! Μετά θα πάρει το λόγο ο Μπένυ, που μόνος του δεν θέλει να κάνει τίποτα πια, μιλάει και τρώει ταυτόχρονα με την ίδια ευκολία και ταχύτητα όπως γνωρίζετε, θέλει και το χρόνο του-γιατί το φαγητό όπως και ο λόγος του είναι μπόλικο- και έτσι θα καθυστερήσουν αρκετά οι αρχηγοί μας.
Εξ άλλου δεν υπάρχει βιασύνη-μας το είπε ο αρχηγός1 κάααποια στιγμή θα τελειώσουμε-είναι όλα έτοιμα και αποφασισμένα , απλά πρέπει να βρουν τον τρόπο να μας το πασάρουν.
Αυτή την ώρα και ενώ ο Μπένυ, ορμά στον Κουβέλη φωνάζοντας "Μα είναι δυνατόν να αφήνεις τον καλύτερο μεζέ, πεινάνε οι Ελληνες Φώτη μου, δεν είναι σωστό να πετάς τίποτα", ο Σαμαράς απολαμβάνει το φρούτο του, διότι ο γιατρός του είπε να προσέχει και να μην συγχύζεται...γενικώς, ενώ ο Φώτης, που είναι και φερέγγυος, πίνει το καφεδάκι του χαλαρός με αυτό το υφάκι "άστους να λένε, εμείς το κέφι μας῾
Γιατί εδώ που τα λέμε , τι ανάγκη έχουν να μαζεύονται μεσημεριάτικα και να λένε τα ίδια και τα ίδια;
Γιατί να βλέπει ο Κουβελάκης τα μούτρα του Μπένυ μέσα στις σάλτσες , και μάλιστα του δικού του μεζέ
Γιατί ο Αντωνάκης να ταλαιπωρείται , άρρωστος άνθρωπος
Για μας το κάνουν βρε, έχουν κέφι να μας σώσουν και δεν σωζώμαστε, τι ανθρωποι θεέ μου!
Δεν ξέρω τι μας έχει πιάσει τελευταία, είμαστε αχάριστοι, αγνώμονες, φταίμε και για το χάλι των οικονομικών της χώρας και ας μην το παραδεχόμαστε,είμαστε αχαρακτήριστος λαός!
Δεν αφήνουμε τους ανθρώπους (τους αρχηγούς λέω) να κάνουν το κέφι τους.
Και μέσα στη μεσημεριανή τους ραστώνη και ενώ όλα τραβάνε το δρόμο τους (την ανηφόρα για κάποιους, αλλά δεν είναι της παρούσης)σηκώνεται ο Μπένυ και τι δηλώνει βρε παιδιά στο Θεό σας! Μας έκοψε την ανάσα με την αμεσότητα του λόγου, την ευστοχία των παρατηρήσεων αλλά και  τη γνώση!
"Ένιωσα στον ουρανίσκο μου την ελαφριά γεύση του λεμονόχορτου, δεν ένιωσα το θυμάρι , ήθελε μία πρέζα περισσότερο, το κρασί ανέδειξε την πλούσια γεύση του φαγητού και το γλυκό ήταν απαλό σαν βελούδο"!!
Μετά από αυτή τη δήλωση ένα μόνο θα βροντοφωνάξω: Τρέμε Λαζάρου, όλα τα μυστικά της γεύσης ανήκουν στο Μπένυ!!! Άλλος για το μαστερ σεφ!!!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More