Πρόταση από Γιακουμάτο μετά τον βορίδη.

Να κλείσουν τα καταστήματα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προτείνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον real fm προκαλεί νέα ταραχή με τις δηλώσεις του, μετά την χθεσινή πρόταση του κ.Βορίδη για πλειστηριασμούς στις πρώτες κατοικίες.....τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν 6 καφετέριεςσε μια κοντινή απόσταση και να δουλεύουν όλες, οι δύο ας κλείσουν» ενώ τα μαγαζιά που θα απομείνουν θα πρέπει να δουλεύουν με συνεχές ωράριο.


 Μάλιστα ο κ. Γιακουμάτος σχολιάζοντας και την πρόταση του κ. Βορίδη υπογράμμισε πως ο Βορίδης είναι πολύ σύντομος βουλευτής «εγώ είμαι 23 χρόνια βουλευτής» υποστήριξε και συμπλήρωσε «και εκφράζω τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας». 
 

ΥΓ. ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ . 
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ .


ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ....


ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ.



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_980.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More