Στουρνάρας:"Θα πεινάσει κόσμος" .....Νέα ήθη στην πολιτική! Εκφοβισμός και τρομοκρατία!

«Το κόστος ενδεχόμενης μή καταβολής της δόσης είναι τεράστιο. Θα πεινάσει κόσμος», είπε ο υπουργός Οικονομικών που αναφερόμενος στο Μνημόνιο σημείωσε πως «είτε μας αρέσει, είτε όχι είναι θέμα επιβίωσης».
Κατήγγειλε δε όσους θεωρούν ότι οι ευρωπαίοι εταίροι «μπλοφάρουν».


Βαρυσήμαντες και δραματικές δηλώσεις, ενός τεχνοκράτη που ουδεμία σχέση έχει με το πραγματικό πρόβλημα.
Οι νεόπτωχοι, νεοάστεγοι, απελπισμένοι Έλληνες, είναι απλά όροι που διευκολύνουν την δουλειά του.Τώρα ποια ακριβώς είναι η δουλειά του θα σας γελάσω. 
Είναι Έλληνας εισηγητής της Ελληνικής οικονομικής πολιτικής;
Μαχητικός διεκδικητής λύσεων που ωφελούν την Ελλάδα και τους Έλληνες;
Προφανώς και παίζει την οικονομία στα δάχτυλα, ακόμα και αν δεν είχε ιδέα , τόσα χρόνια σε θέσεις κλειδιά, υπουργείων, οργανισμών αλλά κυρίως τραπεζών, κάτι έμαθε. Έμαθε σίγουρα να διαφυλάσσει τις τράπεζες, αφού τα περισσότερα χρόνια τραπεζίτες συμβούλευε!

Μετά λοιπόν από τις απειλές, δόση ή πτώχευση, ευρώ ή πτώχευση,διάσωση τραπεζών ή στάση πληρωμών ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, για την εσχάτη των απειλών! Θα πεινάσει κόσμος!

Αλήθεια κ. Στουρνάρα μας, τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα κοινωνικά ιατρεία,και τα συσσίτια,  σας δείχνουν πως μέχρι σήμερα οι Έλληνες έτρωγαν καλά;
Οι αυτοκτονίες , που ήδη έχουν φτάσει τις 4000, σας δείχνουν ευημερία και καλοπέραση;
Οι άνθρωποι που ζουν στους δρόμους, μάλλον βαρέθηκαν να μένουν σε σπίτια και είπαν να βγουν να πάρουν αέρα.Εξ άλλου, ο ουρανός την νύχτα στην Αθήνα είναι υπέροχος!
Οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στα ιδρύματα γιατί δεν έχουν να τα ταΐσουν είναι για σας απλά κακοί γονείς που δεν πρόβλεψαν; Γονείς ανεύθυνοι που απολύθηκαν από τη δουλειά τους , άνθρωποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά 460 ευρώ του κρατικού επιδόματος,ε! για όνομα, ζητούν και τα ρέστα!
Οι γέροι που αγαντάρουν τη ζωή, μήπως και βάλλουν τα παιδιά τους σε έξοδα ταφής,ζουν σε άλλη χώρα! Ίσως στην Ισπανία που βγαίνουν στους δρόμους και φωνάζουν.
Εδώ οι δικοί μας, δεν έχουν φωνή, δεν αντέχουν ούτε να διαμαρτυρηθούν, ή μήπως καταφέρατε να τους κόψετε τη φωνή με την τρομοκρατία που τεχνηέντως ασκείται στο πεινασμένο και θολωμένο τους μυαλό;
Οι άρρωστοι, που καλούνται να πληρώσουν τα πανάκριβα φάρμακα που εσείς και οι πολιτικές σας τους επιβάλατε, σίγουρα δεν είναι Έλληνες! Ισπανοί είναι και αυτοί! Κοίτα να δεις που κατέλαβαν την Ελλάδα!

Δεν ξέρω αν πρέπει να φωνάξω ή να κλάψω, να πάρω τα βουνά ή να βρεθώ μπροστά σε όλους εσάς που τολμάτε ακόμα και τώρα να μας προσβάλλετε!
Όχι δεν είμαι κατάσταση σοκ, άρχισα να συνέρχομαι και μαζί με μένα και τα 2.000.0000 των ανέργων που υπομένουν και υποφέρουν τις ανόητες πολιτικές σας.
Δεν θα σταθούμε κύριοι στις ουρές των συσσιτίων με σκυμμένο το κεφάλι , θα σταθούμε απέναντι σας, να διεκδικήσουμε ότι μας κλέψατε.Τις ζωές, τις δουλειές, την αξιοπρέπεια μας!
Και τότε ο φόβος, και η τρομοκρατία που ασκείται εις βάρος μας, θα είναι μαζί σας και εναντίον σας!!!



    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More