Είναι μακρύς ο δρόμος της ανάπτυξης κυρ Αντώνη

Την ώρα που ο Σαμαράς είχε συνάντηση με την ΝΌΚΙΑ στο Μαξίμου, ο ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας Παύλος Ραβάνης δήλωνε ότι μέσα στο 2013 θα κλείσουν  60.000 επιχειρήσεις.
Αυτό μεταφράζεται σε 120.000 επιπλέον άτομα δίχως δουλειά.

Ο κυρ Αντώνης μετά την συνάντηση δήλωσε.
«Είναι πολύ σημαντικό ότι μια πρωταθλήτρια της τεχνολογίας, όπως είναι η Nokia Siemens Networks, όχι μόνο θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της (και αυτό είναι από μόνο του ένα πολύ θετικό νέο) αλλά ετοιμάζεται, εκτός από τις άμεσες εκατό πενήντα (150)!!! προσλήψεις νέων επιστημόνων, στην ανάδειξη και στην εδραίωση της χώρας μας ως μιας στρατηγικής περιοχής.[...]
[..]]Με ακριβώς αυτούς τους νέους Έλληνες επιστήμονες, με αυτές τις επενδύσεις, θα ξεπεράσει ο τόπος μας την κρίση».
Ο Φινλανδός πρεσβευτής δήλωσε «Πιστεύω ότι αυτά είναι ευχάριστα νέα για την Ελλάδα, για τη Φινλανδία και φυσικά για τη Nokia Siemens Networks».

Προχώρα κυρ Αντώνη έχεις πολύ δρόμο ακόμα, που θα πάει, θα καταφέρεις να κλείσεις όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις για να έρθουν οι πολυεθνικές.
Έχεις μαγαζί γωνία, εισαγόμενους δούλους, ιθαγενείς σκλάβους, μικρομεσαίους πτωχευμένους. 
Το συνεταιράκι σου ο Βενιζέλος δηλώνει ότι έχει πρόγραμμα για 700.000 χιλιάδες ανέργους, αλλά δεν το παρουσιάζει γιατί ακόμα υπάρχει «λίπος» όπως λέει το μέγκα και ο σκάι. Οταν πάτε τον μισθό στα 300 ευρώ υποθέτω ότι θα μας το παρουσιάσετε.
Είναι μακρύς ο δρόμος της ανάπτυξης.
Ξέρετε εσείς, κάντε το όπως με τον ΟΠΑΠ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More