Ο αφρός της κοινοβουλευτικής χούντας, μας προετοιμάζει για νέες περιπέτειες

Ο αφρός των των κομμάτων, τα διαμάντια της βουλής, η εμπροσθοφυλακή του  συστήματος καταρρέει και μας προετοιμάζει για νέα επεισόδια.

Μερικές παρατηρήσεις για τα επεισόδια των γελοίων σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ:
1ον.Η λίστα Λαγκάρντ αφορά κυρίως λογαριασμούς που είχαν ενεργοποιηθεί και ήταν ανοιχτοί κυρίως την δεκαετία του 90.
Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος των λογαριασμών έχει κλείσει.
2ον. Τα λεφτά που υπάρχουν στην λίστα Λαγκάρντ είναι 1.5 δις ευρώ καταθέσεις.
3ον. Η εξεταστική της Βουλής ερευνά εάν πολιτικά πρόσωπα απέκρυψαν εσκεμμένα την λίστα και όχι εάν τα λεφτά προήλθαν από ''παράνομες'' δραστηριότητες.

Τζάμπα ο σαματάς δηλαδή, όταν δίνουν δισεκατομμύρια στις τράπεζες για να αγοράζουν άλλες τράπεζες, όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει κάτω απο τα όρια της φτώχειας, όταν έχουν χρεώσει το κράτος και τους πολίτες 3 γενεές αυτοί ερευνούν εαν θα πάει φυλακή ο Παπακωνσταντίνου γιατί απέκρυψε την λίστα και όχι γιατί μας πτώχευσε. Είναι τόσο φαιδρό όλο αυτό όσο και οι αντιδράσεις τους κατά την διάρκεια της ''έρευνας''.

Ο Κασιδιάρης ορκισμένος εχθρός του Βενιζέλου, του έκανε την καλύτερη πάσα, έβγαλε τον Mr ΕΓΩ απο την δύσκολη θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις του. Ετσι έκανε μια φασαρία δήθεν εκνευρισμένος βγήκε απο την αίθουσα καταγγέλλοντας ότι αυτή η επιτροπή είναι στημένη.
''Στημένη  η επιτροπή'' λέει ουσιαστικά και η Κωνσταντοπούλου του Σύριζα. Καταγγέλλουν... αλλά συνεχίζουν να μετέχουν στην στημένη επιτροπή.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση περισσότερο απο όλα είναι ότι όλα τα ρεπορτάζ σχετικά με αυτή την φαιδρή επιτροπή και τα επεισόδια ήταν ακριβώς τα ίδια. Λες και είχαν πάρει όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες το ίδιο κείμενο. Δεν άλλαζε ούτε ενα ''και'', ούτε μια λέξη.
Όλα τα κανάλια επίσης έχουν τους ίδιους τίτλους στα τηλεοπτικά πάνελ. Μιλάνε για γελοιοποίηση του κοινοβουλευτισμού. Ποιοί; Αυτοί που είναι τα φερέφωνα των πολιτικών, αυτοί που λειτουργούν ως γραφεία τύπου των κομμάτων. Άρχισαν ξαφνικά να τα χώνουν στους βουλευτές. Κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό.
Τα εκπαιδευμένα σκυλιά γαυγίζουν ή γλείφουν ανάλογα με την λειχουδιά ακριβώς ότι κάνουν και οι δημοσιογράφοι.
Πιθανολογούμε ότι το πάνε για διάλυση το σύστημα που ξέραμε μέχρι τώρα και αφορμή θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Εμάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια μας απειλούσαν με χρεωκοπία, τους Κύπριους δεν τους απείλησαν. Τους έκοψαν κατευθείαν το χρήμα από την πρώτη στιγμή, το πήγαν ενα βήμα παραπέρα. Για αυτό κάνουν και όλους αυτούς τους στημένους καυγάδες, προετοιμάζοντας το έδαφος για την δική τους τακτοποιήση και την ακόμα περισσότερο δική μας στοχοποιήση.
Μια ακόμα πολιτική κολοτούμπα με σπόνσορες τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης...

Το τι θα συμβεί στο μέλλον είναι γνωστό όσο αφήνουμε αυτά τα αποβράσματα να ελέγχουν την ζωή μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More