Μεγάλες αλήθειες από μικρούς ανθρώπους!!!!


«Τέσσερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, χωρίς πολιτικό αντίλογο, για να αποδειχθεί η απόλυτη απουσία απαντήσεων… Θλίψη».Αυτό έγραψε ο κ. Χατζηνικολάου για την χτεσινή εκπομπή του συνεργάτη του κ. Τράγκα!!!
Και το ερώτημα για το τι ακριβώς συμβαίνει στο ταραγμένο τους μυαλό παραμένει και περιμένει απάντηση!
Δεν νομίζω να είπε κάτι διαφορετικό εχτές ο Τράγκας και φυσικά δεν έκανε ούτε χιλιοστό πίσω από την υπηρεσία στην οποία έχει ταχθεί το τελευταίο διάστημα.
Οι φιλολαϊκοί και οραματιστές του κοινοβουλίου, παιδιά του λαού που υπηρετούν το λαό και το συμφέρον του τόπου, που μιλούν την γλώσσα της αλήθειας-όπως και ο μεγαλοδημοσιογράφος εξ άλλου- μας έδωσαν μία άλλη εικόνα της Ελλάδας που ονειρεύονται.
Μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες , χωρίς ανήμπορους , άρρωστους, γέρους και φυσικά σκουρόχρωμους!
Η καθαρότητα της φυλής σε πρώτο πλάνο-ο δικός τους βουλευτής που είναι παντρεμένος με αλλοδαπή έχει ασυλία-με τον Καιάδα ανοιχτό σε κάθε τι ξένο.
Η δημοκρατία στο στόχαστρο, όχι για να λειτουργήσει καλύτερα αλλά για να καταργηθεί μιας και στην εποχή της δικτατορίας κανένας Έλληνας δεν είχε πρόβλημα.
Όσοι βρέθηκαν στην Μακρόνησο , τη Λέρο, τη Γυάρο είχαν τη χαρά να γνωρίσουν τα μικρά και φιλόξενα νησάκια της Ελλάδας και την τιμή να γίνουν κάτοικοι τους. Απολάμβαναν διακοπές πληρωμένες....
Ο εκφοβισμός, με την δημιουργία νέων φυλακών, την σημείωση ότι οι Έλληνες είναι μειοψηφία στις φυλακές όπου οι μουσουλμάνοι κρατούν τα... πόστα και την υπενθύμιση των στρατοπέδων συγκέντρωσης, ήταν νομίζω το κύριο θέμα της εκπομπής.
Φόβος , ο μεγάλος σύμμαχος στο δρόμο προς την εξουσία, σιδηρά πειθαρχία και υπακοή,γιατί ο Καιάδας , οι φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μας περιμένουν, απαξίωση της ζωής γιατί αυτό βολεύει κάποια νοσηρά μυαλά, που απροκάλυπτα πλέον δηλώνουν εκκαθαριστές του γένους.
Ελευθερία με δόσεις που βολεύουν τα οράματα εξουσίας των πιο επικίνδυνων ....πολιτικών που είδε ποτέ τούτος ο τόπος.
Ανθρωπιά με χρώμα λευκό και μόνο, περίθαλψη και παιδεία επιλεκτικά για λίγους δικούς τους άριους, στα τάρταρα οι ανάπηροι, και σοβαρά ασθενείς  διότι και κόστος έχουν και δεν συνάδουν με τους Ελληναράδες της αρίας αυγής.
Αυτή είναι θλίψη !!! διότι απαντήσεις  πήραμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More