Θα σας εξαφανίσωμεν!


Το χαράτσι καταργήθηκε όπως το είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς στην προεκλογική του εκστρατεία όταν μιλούσε για άλλο «μίγμα πολιτικής».
Ευτυχώς όμως που είναι ο Κουβέλης στην Κυβέρνηση και έβαλε τις κόκκινες γραμμές για να σωθεί η κυβέρνηση και ο τόπος. Αυτές τις γραμμές του «δεν αντέχει άλλο η κοινωνία»...  έτσι πίεσε τους άλλους δύο σωτηράκηδες για να μπεί ενα τέλος στην αδικία.
Πρέπει να μοιραστούν όλοι ανάλογα τα οικονομικά βάρη, λέει ο «αριστερός» φωστήρας και σωτήρας και οδοστρωτήρας και ανεμιστήρας του κοινοβουλευτισμού.

Κανένα σπίτι χωρίς φόρο, αυτό και εαν είναι δίκαιο. Έχεις σπίτι στο χωριό αλλά χωρίς ΔΕΗ; Θα πληρώσεις κύριε. Θα πληρώσεις το χάλασμα, την παράγκα.
Κανένα αγροτεμάχιο χωρίς φόρο, αυτό δεν είναι μόνο δίκαιο, είναι η αρχή της πολιτικής εντιμότητας. Η αρχή των πάντων.
Ο νόμος αυτός έχει την εξυπνάδα να προβλέπει απο τώρα τους κλέφτες. Πιθανόν στο μέλλον το χωράφι να το κάνεις επιχείρηση, να σπέρνεις σιτάρι, να το κάνεις καφετέρια. Επειδή όλοι αυτοί δεν πληρώνουν βάζουν απο τώρα φόρο για να συνηθίζουμε,  εαν δεν μπορείς να πληρώσεις τους φόρους θα πρέπει να το δώσεις κοψοχρονιά σε όσους θέλουν να επενδύσουν και εσύ τους εμποδίζεις.  Να διευκρινίσουμε ότι οι μεγάλες πολυεθνικές δεν είναι κλέφτες και διεφθαρμένοι όπως όλοι οι αγρότες, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Υπάρχουν επενδυτές που περιμένουν να επενδύσουν στις ανεμογεννήτριες, στα αιολικά πάρκα και εσύ τους εμποδίζεις. Απο το τέλος που δίνουμε για την ΕΡΤ το ενα ευρώ πηγαίνει για τις ανεμογεννήτριες. Κάντε στην άκρη να περάσουν οι επενδυτές.

Περιμένουν να επενδύσουν οι άνθρωποι τα λεφτά του Ελληνικού λαού, όποιος σταθεί εμπόδιο λένε οι φωστήρες, οδοστρωτήρες, σωτήρες θα τους «εξαφανίσωμεν» που έλεγε και ο Μαυρογιαλούρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More