Βοστώνη: Η Νέα Τάξη... χειραγωγεί

Βγήκαν απο τα σπίτια τους οι κάτοικοι της Βοστώνης και πανηγυρίζαν για την σύλληψη του τρομοκράτη. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων σε απόλυτο κρεσέντο τρομοκράτησης και χειραγώγησης της κοινωνίας. Οι αρχές είχαν απαγορεύσει την κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς, έκλεισαν τα σχολεία και συνέστησαν στους κατοίκους να μην βγαίνουν απο τα σπίτια τους.
Ετσι όταν τελείωσε αυτό το «θρίλερ» βγήκαν όλοι στους δρόμους και πανηγύρισαν.

Με τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεχθήκαμε και στην Ελλάδα, παραλίγο να βγούμε και εμείς στους δρόμους να πανηγυρίσουμε για την σύλληψη του «τρομοκράτη» της Βοστώνης.
Στο μέγκα αφιέρωναν μισάωρα ρεπορτάζ  καθημερινά, στην ΝΕΤ αφιέρωσαν δυο ώρες συνεχούς ενημέρωσης σε πρωινή εκπομπή, ενας «μαραθώνιος ενημέρωσης» στην υπηρεσία τρομοκράτησης του κόσμου

Είναι πολύ εύκολο να βγάλουμε συμπεράσματα εαν κάνουμε συγκρίσεις σχετικά με την ενημέρωση που έχουμε για την Ελλάδα.
Γιατί δεν κάνουν πολύωρα ρεπορτάζ για την ανεργία παρά αρκούνται σε στατιστικές και μόνο;
Γιατί δεν κάνουν πολύωρα ρεπορτάζ για το παιδικό καρδιοχειρουργικό κέντρο στο Αγία Σοφία που έχει κλείσει;
Για τις αυτοκτονίες, για τα μαγαζιά που κλείνουν, για τους αρρώστους που δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για τους εργαζόμενους που δουλεύουν και δεν πληρώνονται.


Άλλη μια πρόβα τζενεράλε λίγο πριν την τελική παράσταση. Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη φορά που εφαρμόστηκε με τόσο μεγάλη επιτυχία η παγκόσμια χειραγώγηση, ήταν η πρώτη φορά που τόσοι πολλοί αντιτρομοκρατικοί νόμοι πέρασαν εν μια νυκτί
Αυτό που έγινε στην Βοστώνη μετά την «τρομοκρατική» ενέργεια ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Όλοι οι κάτοικοι είχαν κλειστεί στα σπίτια τους και δεν έβγαιναν έξω γιατί φοβόντουσαν! Ολα αυτά με μια σύσταση και όχι με απαγόρευση κυκλοφορίας.
Νέκρωσαν όλοι οι δρόμοι.
Θυμάστε ποτέ σε απαγόρευση κυκλοφορίας απόλυτη υπακοή;
Πάντα κάποιοι τολμηροί αψηφούσαν την απαγόρευση, στην περίπτωση της Βοστώνης όμως μια απλή σύσταση είχε εκατό τοις εκατό επιτυχία.  
Ο φόβος δούλεψε!  

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ήταν μια άσκηση χειραγώγησης,  ο φόβος με την απόλυτη στήριξη των μέσων εξημέρωσης δούλεψε πολύ καλύτερα απο τον ίδιο τον κίνδυνο.
Αυτά είναι τα όπλα της Νέας Τάξης. Ο φόβος με ντελάληδες τα μέσα εξημέρωσης.

1 σχόλια:

φιλε καλα τα λες
πρεπει αυτούς πρωτα να κτυπήσει ο λαός
Ειναι το βασικό τους εργαλείο.Οι προπαγανδιστές τις σκλαβιάς μας, οι επιστάτες τους

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More