Σσσσ, ησυχία στην πατρίδα σκοτεινιάζει!

Ακόμα ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα συντελείται στην βουλή των ανθελλήνων βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που συζητείται απο το πρωί και που θα ολοκληρωθεί  με ονομαστική ψηφοφορία.
Σε αυτή τη διαδικασία το επιστημονικό συμβούλιο της βουλής ουδόλως ελήφθη υπ΄όψιν των εθνοπατέρων,
και γιατί να ληφθεί άλλωστε, είναι προαποφασισμένη η ψήφιση του νομοσχεδίου.
Προαπαιτούμενο σου λέει για τη δόση, που για άλλη μια φορά θα καλύψει τα χρέη των τραπεζών, ενώ μεγάλο μέρος της θα πάει στην αποπληρωμή προηγούμενων δανείων.
Την ίδια στιγμή που αποφασίζετε η απόλυση χιλιάδων δημοσίων,απειλούνται με πλειστηριασμό  110.000 ακίνητα, μηνύονται δανειολήπτες που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους, η εφορία στέλνει τελεσίγραφα για τακτοποίηση φορολογικών εκκρεμοτήτων ενώ εκτελούνται και εντάλματα σύλληψης οφειλετών.
Ζούμε σε ένα καθεστώς απόλυτης τρομοκρατίας με την αγαστή συνεργασία δικαστικών,πολιτικών,δημοσιογράφων και άλλων ...εκλεκτών της Ελληνικής κοινωνίας.
Βλέπετε όλοι εμείς είμαστε οι παράνομοι, σε ένα κράτος ευνομούμενο που όλα λειτουργούν νόμιμα και δημοκρατικά, με πρώτη την Ελληνική Βουλή.
Διαπρεπείς οικονομολόγοι, Έλληνες και ξένοι, μιλούν για λάθος, κορυφαίοι Έλληνες συνταγματολόγοι, μιλούν για καταστρατήγηση του Συντάγματος αλλά το αυτί της κυβερνητικής τρόικας και των συνεργατών της δεν ιδρώνει.
Νομιμοποιούν κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο με την ανοχή και την συνεργασία ανώτερων δικαστικών, οι οποίοι δυστυχώς κρίνονται κατώτεροι των περιστάσεων και σπεύδουν να επικυρώσουν κάθε παράλογη απόφαση και πάντα ενάντια στον απλό ταλαιπωρημένο πτωχευμένο Έλληνα που καλείται με την απειλή φυλάκισης να πληρώσει τα σπασμένα.
Σε μιά περίοδο που στην Αθήνα υπάρχουν 20.000 άστεγοι, που οι άνεργοι στην Ελλάδα έχουν φτάσει το 1.500.000, που τα παιδιά λυποθημούν από την πείνα, που οι αυτοκτονίες ξεπέρασαν τις 3.500, υπάρχουν δικαστές που εκδικάζουν υπέρ τραπεζών, κατασχέσεων και εφορίας και οδηγούν τους ανήμπορους να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις, στη φυλακή. 
Υπάρχουν λειτουργοί που ελαφριά τη καρδία και εξαντλώντας την αυστηρότητα του νόμου, καταδικάζουν πολίτες αλλά όχι πολιτικούς, αυτοί βλέπετε φρόντισαν να νομοθετήσουν υπερ τους!
 
      
   
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More