Τράγκας-χρυσαυγίτες: Ένα προβοκατόρικο σώου…

Το κανάλι του Αλαφούζου ήρθε με τη σειρά του να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της «Guardian»: Ότι το παρακρατικό κατασκεύασμα της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτείται από τους εφοπλιστές.
Σημείωση:

 
φυσικά δεν χρειαζόμασταν τέτοιες επιβεβαιώσεις. ΟΛΗ η πρακτική της Χρυσής Αυγής κοάζει για το «υστερικό μένος» της ΥΠΕΡ των μεγάλου κεφαλαίου και ιδιαίτερα του εφοπλιστικού: Οι πληροφορίες της «Guardian» και τα σώου του ΣΚΑΪ με τους διατεταγμένους χρυσαυγίτες, απλώς επικυρώνουν την πολιτική ανάλυση…

Αυτό, όμως, το σώου του Τράγκα με τους χρυσαυγίτες μπορεί να δείχνει τις διαπλοκές της Χρυσής Αυγής με τους «νταβάδες» και μάλιστα με τους πλέον κυνικούς και τυχοδιώκτες, μπορεί να δείχνει ότι αυτό το παρακρατικό, ναζιστικό βυθοκόρημα αποτελεί γρανάζι του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ, αλλά όλα αυτά σε ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Δηλαδή σε μια βαθύτερη ανάλυση.

Σε ΠΡΩΤΗ ανάγνωση, σε επίπεδη ανάλυση, αυτό το σώου παρέχει το «άλλοθι» του ξεπλύματος των κυρίαρχων δυνάμεων του νεοταξικού φασισμού: Των κυβερνητικών δωσίλογων του 4ου Ράιχ, καθώς και των «αριστερών» δεκανικιών.
Για την συνέχεια πατήστε εδώ
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5233.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More