Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η απάτες της ευρωπαϊκής ιδέας, της ελληνικής κρίσης, του χρέους των κρατών και της έκδοσης χρήματος.

Η μαύρη προπαγάνδα, παραποιεί την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας όλα τα γνωστά ύπουλα στερεότυπα τής οργανωμένης παραπλάνησης.
Ειδικώτερα:


- Αποκρύπτει πλήρως ερμηνείες όπως  αυτές που σχετίζονται με την αιτία του χρέους, που αποκαλούνται αορίστως «η φούσκα του χρηματοπιστωτικού συστήματος», ενώ πρόκειται περί του μέγιστου παγκόσμιου οικονομικού προβλήματος του παράλογου, ανήθικου και ουσιαστικά παράνομου τρόπου που εκδίδεται το χρήμα από τις κεντρικές και τις λοιπές τράπεζες, που αποτελούσαν και αποτελούν την παγκόσμια δικτατορία.

- Δέχεται ότι εμείς οι Έλληνες κάναμε λάθη, ενώ δεν κάναμε κανένα που να σχετίζεται σημαντικά αιτιωδώς με την ελληνική κρίση - πέραν της σκηνοθετημένης εμπλοκής του ΔΝΤ, γιά το οποίο βέβαια ευθύνεται ο διοργανωτής τής σκηνοθεσίας.
Διότι όλα τα κράτη έχουν χρέη και παραδόξως έχουν χρέη (υπολογιζόμενα επί τοις εκατό % επί του ΑΕΠ) συχνά εξ’ ίσου ή περισσότερο τα πιο πλούσια και προηγμένα από αυτά.  

Για την συνέχεια πατήστε εδώ
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/03/blog-post_20.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More