Στα τάρταρα των μαζικών κατασχέσεων


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του ολοκληρωμένου ολέθρου. Στα τελευταία «συμβόλαια θανάτου»: Στις κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, καταθέσεων, ακινήτων, της ατομικής ιδιοκτησίας…
Τα κυβερνητικά ανδρείκελα, εκτελώντας πειθήνια τις εντολές του ευρω-φασισμού και των διεθνών χρηματιστηριακών αρπακτικών, στράγγιξαν τις φλέβες της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού από κάθε «ροή αίματος», από κάθε «ρευστότητα» χρήματος…


ΤΩΡΑ ανοίγουν το δρόμο των «χαριστικών βολών»: Των κατασχέσεων μισθών και συντάξεων, της «ρευστοποίησης» των ακινήτων και της ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ (δηλαδή της μεγάλης ιστορικής κλοπής) αυτής της «ρευστοποίησης»...

Και μάλιστα βιάζονται, διότι οι διεθνείς «νταβάδες» του 4ου Ράιχ, διαβλέποντας την επικείμενη κοινωνική θύελλα, προσπαθούν να ρουφήξουν, το ταχύτερο δυνατόν, και τα τελευταία υπολείμματα αίματος που μας έχουν απομείνει.

Το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί αύριο στη Βουλή, με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος, εκτός από τα νέα δολοφονικά μέτρα, ανοίγει και το δρόμο των κατασχέσεων.

Το δρόμο αυτόν τον ανοίγουν τα μέτρα για τις Ληξιπρόθεσμες «οφειλές».



Τα μέτρα αυτά ορίζουν τούτο: Σε περίπτωση «εκπρόθεσμης καταβολής» έστω και μιας από τις προβλεπόμενες δόσεις, η ρύθμιση διευκόλυνσης χάνεται, με αποτέλεσμα να γίνεται απαιτητό το σύνολο της εμφανιζόμενης «οφειλής».

Το υπουργείο Οικονομικών μπορεί, πλέον, να δώσει «εντολή παρακράτησης μέρους ή του συνόλου της χρηματικής απαίτησης κατά τρίτων προσώπων»: Δηλαδή κατασχέσεις μισθών και συντάξεων απευθείας από τα λογιστήρια των επιχειρήσεων και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σημείωση: Η εκπρόθεσμη καταβολή συνεπάγεται και προσαύξηση στο 15%, σε μια εξέλιξη που καταργεί την όποια προβλεπόμενη «διευκόλυνση».

Γίνεται ολοκάθαρο πλέον ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος των μαζικών κατασχέσεων μισθών και συντάξεων, διότι ο μεγάλος όγκος του ελληνικού πληθυσμού, λεηλατημένος αγρίως επί τόσα χρόνια και οδηγημένος σε πλήρη οικονομική χρεοκοπία, δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί ούτε στις «διευκολύνσεις», τις δόσεις: Θα χάσει και αυτό το πονηρό «προνόμιο» με προσαυξήσεις…

Κατασχέσεις σπιτιών.



Ο δρόμος εδώ έχει ανοίξει: Οι οφειλέτες προς το Δημόσιο χάνουν περιουσίες για πενταροδεκάρες.

Και αυτή η διαδικασία των κατασχέσεων θα πάρει επιδημική, μαζική διάσταση, διότι σήμερα ελάχιστοι θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα χρέη τους προς το Δημόσιο.

Οι μη κατέχοντες θα χάσουν τα σπίτια τους, ό,τι έχουν και δεν έχουν…

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα διευκολύνουν και επιταχύνουν αυτές της διαδικασίες ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.


Διαβάζουμε στο άκρως κατατοπιστικό άρθρο: "Αρπαγή και λαμογιά ανάβουν το φιτίλι"


«Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, θα επιτρέπονται στο εξής, προς διευκόλυνση των οφειλετών, οι μεταβιβάσεις ακινήτων ακόμα και αν το τίμημα της πώλησης είναι μικρότερο από το ύψος της οφειλής. Με την απόφαση αυτή διευκολύνονται συναλλαγές, όπως επίσης και η εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο…
…Με ακόμη πιο απλά λόγια: «Πούλα το σπίτι σου ή ό,τι άλλο έχεις και φέρτα, ανεξαρτήτως διαδικασίας». Κάπως έτσι εξηγείται και η πολύμηνη επισήμανση του Τόμσεν ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλα φορολογικά βάρη. Όλοι ξέρουν ότι κανείς πια δεν έχει να πληρώσει τίποτε…».


Ολόκληρο το άρθρο το διαβάσαμε ΕΔΩ:

http://greki-gr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3676.html

Το άρθρο πρέπει να διαβαστεί διότι αποκαλύπτει και πολλές άλλες πτυχές αυτού του τερατώδους «ευρήματος» για τη γενίκευση των κατασχέσεων της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και τη γενίκευση της λαμογιάς και φοροδιαφυγής…


Έχουμε μπει, συνεπώς, στην τελική ευθεία της ευρω-φασιστικής βαρβαρότητας: Στις κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, καταθέσεων, σπιτιών και κάθε ατομικής ιδιοκτησίας…

Έχουμε μπει και στην τελική ευθεία της ολοκληρωτικής και παταγώδους χρεοκοπίας του ΣΥΝΟΛΟΥ της ελληνικής κοινωνίας και στις «χαριστικές βολές» του θανάτου μας.

Όταν ένα καθεστώς καταφεύγει σε τέτοια φρικιαστικά μέτρα λεηλασίας και ασύδοτης κολπής, αυτό σημαίνει ότι ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ…

Καταρρέει και σαν το πληγωμένο κτήνος επιτίθεται για να κατασχίζει και κατασπαράξει τα θύματά του: το λαό του…

Να αναφέρουμε, επίσης, επιγραμματικά και τα άλλα δολοφονικά μέτρα του κατεπείγοντος πολυνομοσχεδίου»:

1). Χαράτσι ακινήτων. Παραμένει σε ισχύ και για το 2013 «μειωμένο» κατά 15%. Ασήκωτες ανατιμήσεις προβλέπονται για τα λαϊκά σπίτια που βρίσκονται σε περιοχές εκτός συστήματος αντικειμενικών αξιών.

2. Απολύσεις στο Δημόσιο…


3.Αυξάνεται από 1η Σεπτέμβρη 2013 κατά δύο ώρες το εβδομαδιαίο υποχρεωτικό ωράριο των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

4. «Ανοιγμα επαγγελμάτων»: Αίρονται οι υπάρχοντες περιορισμοί (επιφανείας, αποστάσεων κ.λπ.) για τα πρατήρια άρτου, αλλάζουν οι όροι χορήγησης και διατήρησης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών κ.ά.

πηγή http://resaltomag.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5086.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More