Μπένυ αλλά δεν βγαίνει!!!!!

Βενιζέλος Ευάγγελος: Το άλλο όνομα της πολιτικής κωλοτούμπας! Η πορεία του στο Πασοκ, σχεδιασμένη με όραμα, και μοναδικό στόχο την αρχηγία του κόμματος, ήταν μια πορεία με μπόλικες στροφές αριστερά και δεξιά προκειμένου να επιτύχει τον στόχο.
Εξ άλλου οι πολιτικοί ελιγμοί και η ατέλειωτη ρητορική του, κενή περιεχομένου πάντα και με όρους δικονομικούς και δασκαλίστικους ήταν και εξακολουθεί να είναι  το μεγάλο του όπλο!
 Έτσι έχει πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια και έτσι συνεχίζει, μια και αυτή η τακτική τον έφερε στα ανώτερα αξιώματα της πολιτικής!
Φρόντισε από πολύ νωρίς να εξασφαλίσει την ατιμωρησία και την ασυλία όλων των αρπακτικών-υπουργών και να την κατοχυρώσει και συνταγματικά.
Είναι το μόνο άρθρο του συντάγματος που δεν έχει παραβιαστεί μέχρι τώρα. Όλα τα άλλα άρθρα και το ίδιο το σύνταγμα έχουν καταστρατηγηθεί και καταλυθεί.
Και βέβαια αν ανατρέξετε στην μνήμη θα βρείτε τον ενορχηστρωτή του έργου. Και το όνομα αυτού Μπένυ! Μπαίνει σε κάθε θώκο εξουσίας και δεν βγαίνει με τίποτα!!
Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσο ακόμα θα συνεχίσει να ....ρητορεύει  και πότε οι κλακαδόροι του θα βαρεθούν να τον ακούνε να βαφτίζει το άσπρο μαύρο, να επιτίθεται με κάθε ευκαιρία αριστερά και δεξιά, να υπογράφει όλα αυτά που μετά βγελλυμίας αποκηρύττει και να του είμαστε και υποχρεωμένοι που μας σώζει!!
Αντιστάθηκε με σθένος στις απαιτήσεις της τρόικας για τις απολύσεις των δημοσίων αλλά  κατά την άποψη του-που οφείλουμε να την ασπαστούμε όλοι ως σωστή διότι είναι και πανεπιστημιακός δάσκαλος βλέπετε-η απόλυση και η απομάκρυνση είναι δύο διαφορετικές έννοιες. 
Μπορούμε λοιπόν να απομακρύνουμε 4000 υπαλλήλους και να είμαστε ήσυχοι με την επαναστατική μας αρχή διότι δεν τους απολύσαμε.
Επίσης κοροϊδέψαμε και τους κουτόφραγκους, που το πάτε αυτό, μεγάλη νίκη και δεν πρέπει να την υποβιβάσουμε!
Το μεγαλείο της Ελληνικής γλώσσας μας επιτρέπει να κάνουμε θαύματα. Πρόταση μας λοιπόν είναι να ακολουθήσουμε την βενιζέλειο τακτική και να μετονομάσουμε τις υποχρεώσεις  μας προς τους φοροεισπράκτορες της ψυχής μας.
Ο καθένας από μας μπορεί να γίνει ένας μικρός ή μεγάλος μη σας στερήσω τη χαρά , Βενιζέλος και με τόλμη και πολλές κωλοτούμπες  να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις.
Τα οφέλη πολλά και για την ψυχική ηρεμία αλλά και για την οικονομική μας άνοδο!
Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο Μπένυ, της κωλοτούμπας, της αυθάδειας, της πολιτικής αλητείας, της ακατάσχετης πολυλογίας.
Αυτά είναι τα προσόντα ενός μεγάλου πατριώτη, ενός πολιτικού με όραμα ενός τεράστιου εθνοσωτήρα!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More