Γραμμές στον ορίζοντα!!!!

μοντάζ φωτογραφίας γρέκι
Κόκκινες γραμμές των πολιτικών μας, που όμως δεν θέλουν να δημιουργήσουν  προβλήματα στην τρόικα και στην ΕΕ., να συζητήσουν και να πείσουν θέλουν οι άνθρωποι, έξ άλλου εκτος απο γραμμές έχουν και plan B, C ....W

Εξ άλλου οι κόκκινες γραμμές είναι για να πατιούνται! Αν δε τις περάσουν θα έχουν κάνει την υπέρβαση. Διότι σε αυτή τη χώρα οι πολιτικοί μας για μια υπέρβαση ζουν!!!

 Οι συζητήσεις γύρω από τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα 20.000 υπαλλήλων, ο χωρισμός λίγο πριν τον περιβόητο γάμο Εθνικής -Euro και οι γενικότερες επιπτώσεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, η μετονομασία του χαρατσιού, και όχι η κατάργηση του,για την Ελλάδα ρε γαμώτο, επιβάλλουν κόκκινες γραμμές!

Μια κόκκινη γραμμή- έτσι γιατί το κόκκινο πουλάει- τη βάζουν πάντα οι αρχηγοί που σέβονται τον εαυτό τους!. Δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις λένε!!!
Αλίμονο, όταν υπάρχουν προσφορές-ακόμα και λίγο πριν το ταμείο- γιατί να βάλουμε ποσόν έκπτωσης; Στην ελεύθερη αγορά όλα παίζονται και στην πολιτική επίσης.
Ειδικά στην πολιτική είναι παιχνίδι εκ του ασφαλούς , δεν παίζεις τίποτα δικό σου , κάνεις παιχνίδι με ξένα κόλυβα.Γιατί να μην το κάνεις λοιπόν;


Κόκκινες γραμμές όλοι, Σαμαράς, Βενιζέλος Κουβέλης, ο Τράγκας, ο πρόεδρος της ομάδας άνω -κάτω και στο πλάι, ο φούρναρης , ο Κρίτων.(Ο Κρίτων είναι ο σκύλος μου και ναι έχει άποψη)

Κατακόκκινες γραμμές να φαίνονται και μεις... κορόιδα από την άλλη, παρατηρητές των κόκκινων , μπλε και πράσινων ανθρωπάκων που, μπερδεμένες μαριονέτες προσπαθούν να μην πατήσουν και αφήσουν σημάδι.Γιατί επιτρέπεται να πατήσουν αρκεί να μην αφήσουν σημάδι.
Μαριονέτες με τα νήματα χιλιομπερδεμένα κουβάρια , γιατί αυτοί που τα κινούν έχουν μεθύσει από την δύναμη της εξουσίας .
Έχει πλάκα, δείτε τους πως κινούν χέρια και πόδια σπασμωδικά και σπαστικά ακολουθώντας την κίνηση των ισχυρών και παράλληλα ακούστε τις φωνές τους . Φωνές τρεμάμενες στους αφεντάδες και έντονες, επιτακτικές στο λαό τους. Αγόριααααα η τρόικα!!! 


Όχι τιςδηλώσεις τους για κάθε ζήτημα δεν θα τις γράψω ούτε θα τις σχολιάσω. Σκέφτομαι απλά να ρωτήσω και όποιος θέλει απαντά -έτσι μεταξύ μας μια μικρή και αληθινή δημοσκόπηση-όταν λένε "Κόκκινη γραμμή η σωτηρία της χώρας" εννοούν

 1. Αυτό το κόκκινο της φωτιάς όταν οι φλόγες καλύπτουν τα πάντα και ως άλλοι Νέρωνες θα θαυμάζουν το έργο τους.
2.Κόκκινη γραμμή από το αίμα των δύσμοιρων μισθωτών , συνταξιούχων, εμπόρων διαδηλωτών που θα ξεχυθούν στους δρόμους κάποια στιγμή;
3. Κόκκινο σημάδι φωτοβολίδας, σινιάλο στους τροικανούς  που σημαίνει τους καθάρισα όλους πεδίο ελεύθερο ορμάτε;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More