Πάρε, πάρε. Πάρε κόσμε θα, θα , θα

Τούτες οι εκλογές  δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν αγαπημένε αναγνώστη! Που άλλες εποχές που έτρεχες για την ιδέα, για το κόμμα , πολλοί για την τσέπη! Έτρεχες όμως , για την οργάνωση ομιλίας στην Άνω Παναγιά , και να φυλλάδια στην Μέσα Παναγιά και να αφισοκόλληση στην Κάτω Παναγιά(Γκόρτζοοοος ), φωνές, καυγάδες φασαρία, μεγάλη η χάρη της δεν άντεξε. Έριξε μια αποχή πήρε τις υπόλοιπες Παναγιές και από κει παν κι άλλοι.Τώρα μένει μόνο το βοήθα Παναγιά αλλά κι αυτό πάει με Ντάτσουν και αυτή τη στιγμή η αγορά είναι στεγνή.
Μετά τις εκλογές βλέπουμε, διότι μην ξεχνάτε αμέσως μετά , έρχεται η ανάπτυξη. Αυτή για την ώρα κάνει διακοπές σε κάποιο νησί, δεν μπορώ να πω σε ποιο, μη με πιέζετε, αν το μάθει θα φύγει μαζί με τις Παναγιές και η αμαρτία δική σας.
Το καλό με αυτές τις εκλογές, είναι πως όλοι συμφωνούν να μας σώσουν θέλουμε δεν θέλουμε , και ως σωτήρες επιλέγουν και τον τρόπο. Τι θέλετε; Φάλαγγα, κνούτο, απλό μαστίγιο (τα καρότα παιδιά δεν περισσεύουν), ηλεκτροσόκ-αυτό κοστίζει λίγο περισσότερο αλλά μη μου στενοχωριέστε βρε , λεφτά υπάρχουν-εικονικές εκτελέσεις; ¨Ολα τα έχει ο μπαξές και είναι σε προσφορά αν επιλέξεις δύο το τρίτο είναι δώρο!
Πάρε, πάρε κόσμε, πάρε υποσχέσεις, πάρε συγγνώμες, πάρε δάκρυα οδύνης πικρά για την καταστροφή της Ελλαδίτσας που κάποιοι θα την κάνουν Ελλάδα , κάποιοι άλλοι Ελλαδάρα, κάποιοι Ελλαδιστάν , πάρε μεταμέλειες και οργή και θα , θα, θα.......
Θα μας εξαφανίσουν, θα μας εξοντώσουν, θα μας αποτελειώσουν αλλά βρε κουτά θα μας σώσουν και αυτό τελικά έχει σημασία.
Άντε  παιδιά να οργανωθούμε, να ψηφίσουμε, να σωθούμε!!! Για τους βο(υ)λευτές ρε γαμώτο, και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς, ούτε ένα ταμείο ανεργίας δεν θα έχουν οι έρμοι, μια ασφάλεια(κανονικά δύο τους πρέπει αλλά τέλος πάντων), μια δουλειά να κάνουν!!! Τόσα χρόνια στην υπηρεσία του λαού- βαριά και ανθυγιεινά τους κολλήσαμε ποτέ εεεε- και να πόσο αχάριστα φερθήκαμε! Άλλος ένας λόγος που οι Παναγιές πήραν τα μάτια τους και έφυγαν!!! Αχάριστος λαός τς, τς, τς.
Βοήθα Παναγιά μου!!!
Και μην ξεχνάτε τούτες οι εκλογές είναι μουγγές και έγκυες σίγουρα με δίδυμα ή και τρίδυμα, έναν ψηφίζεις δυο -τρεις σε κυβερνούν.Που να’ξερε ο Μίκης πως το είμαστε δυο , είμαστε τρεις θα γινόταν ο ύμνος των υποψηφίων βο(υ)λευτών του σωτηρίου έτους 2012!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More