Είναι αργά πια για καταγγελίες κύριε Χατζηνικολάου

Ο κύριος Χατζηνικολάου προχώρησε σε μια σοβαρότατη  καταγγελία για τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου.
Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η χρονική στιγμή που επέλεξε για να κάνει μια τέτοια δήλωση. 
Μετά από την σύλληψη του Γ. Κουρή, πατέρα του συνεταίρου του κυρίου Χατζηνικολάου στην εφημερίδα και το ραδιόφωνο.
Στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον real fm κατήγγειλε ότι "ο Γ. Παπανδρέου πήρε την απόφαση να κλείσει το Alter. Τον ενοχλούσε η κριτική και η πρώτη θέση που έπαιρνε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter"  και συμπλήρωσε  "το κανάλι του Μπουρναζίου δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλια".
Σε Δημοκρατικές κοινωνίες όπως είναι η δική μας θεωρητικά, εάν ισχύει η συγκεκριμένη καταγγελία, τότε αποτελεί ευθεία παρέμβαση στην ελευθερία του τύπου, θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις σε κάποιον εισαγγελέα τουλάχιστον, ενώ οι έγκυροι και έγκριτοι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να το καταγγέλλουν νυχθημερόν, τόσο οι εργαζόμενοι στο κανάλι όσο και οι συνάδελφοι τους των άλλων μέσων.

Γιατί κύριε Χατζηνικολάου δεν το καταγγείλατε πιο νωρίς;
Μέχρι τώρα έφταιγε ο Γιαννίκος σύμφωνα με εσάς, αλλά από την στιγμή που μπήκε το κράτος στη μέση με την σύλληψη του συνεταίρου σας δεν φταίει ο Γιαννίκος αλλά  ο Παπανδρέου.
Γιατί σας έπιασε ο πόνος τώρα που συνέλαβαν τον συνέταιρο σας και όχι πιο πριν όταν οι εργαζόμενοι του Αlter και οι  οικογένειες τους( εδώ και ένα χρόνο άνεργοι ουσιαστικά) δεν είχαν τα απαραίτητα για να ζήσουν;

 Επειδή δεν φόρεσε χειροπέδες ο Τσοχατζόπουλος και φόρεσε ο Κουρής ενοχληθήκατε. Γιατί συγκρίνεται έναν πρώην υπουργό με έναν επιχειρηματία; Θα μπορούσατε να συγκρίνεται τον επιχειρηματία με τους εργαζόμενους του Alter και των υπολοίπων εργαζομένων του Κουρή που μήνες τώρα έχουν οδηγηθεί στην εξαθλίωση;
Στην αρχή του μνημονίου όλα τα μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζατε πολύ χαλαρά τους αποικιοκράτες. Πρέπει να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας, υπάρχει μεγάλη διαφθορά στη χώρα, υπάρχει φοροδιαφυγή και διαπλοκή. Αυτά  έλεγαν οι δημοσιογράφοι των καναλιών μεταξύ αυτών και εσείς. Προς τι λοιπόν η αντίδραση για την σύλληψη Κουρή; Άρχισε η εξυγίανση για την οποία φωνάζεται πριν λίγο καιρό!
Το alter χρωστά μισό Δις ευρώ σε τράπεζες, εφορία, ΙΚΑ κλπ. Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο!!!!. Προφανώς ο Κουρής και οι λοιποί ευπάτριδες επιχειρηματίες δεν φαντάζονταν ότι θα φόραγαν χειροπέδες όταν κατασπαταλούσαν το δανεισμένο χρήμα αφήνοντας απλήρωτες υποχρεώσεις προς το δημόσιο.

Περαστικά σε εσάς που φοβάστε τη διαπόμπευση και σε εμάς που δεν έχουμε τα απαραίτητα για να ζήσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More