Καλέ τι κάνουν αυτοί;

Τίποτα δεν έχει αλλάξει
Παλιό αλλά καλό και επίκαιρο!!!

Μετά από μία εβδομάδα αποκαλύψεων στη Θεσσαλονίκη , και την εξάρθρωση κυκλώματος εκβιαστών και τοκογλύφων , έρχεται το ΔΝΤ στην τούρλα του Σαββάτου να μας εκβιάσει! Τσάμπα μάγκες , δεν μασάει η κυβέρνηση μας από τέτοια τερτίπια. Έχουμε κυβέρνηση με @%&a/%#^ όχι αστεία.

 Πηγές του Μαξίμου μάλιστα αναζητούν εθελοντή ώστε να στείλουν χαιρετίσματα με δυο γλυκά φιλιά και την γνωστή σε όλους απάντηση Καραΐσκάκη έχω στον π...... μου βιολιά - στον αποχωρήσαντα Νταλάρα, αλλά πάτησε πόδι η Αννούλα γιατί λέει δεν είναι κομμάτι του συζύγου, πρόλαβε ο Παπακωνσταντίνου.

Ο Βασίλης όχι ο Γιώργος, Γιώργος λεγόταν ο Καραϊσκάκης και ο πρώην υπουργός οικονομικών. Γιώργος λέγεται και ο Νταλάρας, ο δικός μας όχι ο ξένος, αλλά αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τον Καραΐσκάκη, ο οποίος ως γνωστόν απαντούσε περήφανα και επεδείκνυε τα προσόντα του σαν  ¨Ελληνας αγωνιστής τόσο στο πεδίο της μάχης όσο και στη ζωή του.
Να ξαναγυρίσουμε στον εθελοντή που τελικά δεν βρέθηκε γιατί άλλο πράγμα οι Γιώργηδες στις ημέρες μας, έτσι ο Νταλάρα έφυγε με δυο γλυκά φιλιά σκεπτόμενος θα πηδηχτούμε που θα πηδηχτούμε ας κάνουμε προθέρμανση, ενώ οι δικοί μας φωστήρες  μόνο σαμπάνια δεν άνοιξαν, όχι για τα φιλιά καλέ, ούτε για το πήδημα, νομίζουν πάλι ότι όλα πάνε καλά.
Το... κοράκι που κυκλοφορεί και μας παίρνει μέτρα φημολογείται πως δρα αυτόνομα, κάποιοι αποδίδουν αυτήν την κίνηση στον πρόεδρο καρα-τζαφέρη.
Ο πρόεδρος Σαμαράς τώρα και αφού έχει βάλει τις γραμμές που λέγαμε , μου διαφεύγει το χρώμα αλλά ο πρόεδρος συνηθίζει να μας εκπλήσσει ή έχει αχρωματοψία και το κρύβει, πάντως ένα χρώμα η γραμμή του το έχει, και αφού με βαριά καρδιά και καημό μεγάλο στήριξε πάλι την κυβέρνηση , πήγε για φαγητό με τους κολλητούς του , γιατί στήριξε στήριξε πείνασε ο άνθρωπος.

Και όπως όλοι ξέρουμε νηστικό αρκούδι δεν χορο-πηδάει. Θέλει ο πρόεδρος να έχει δυνάμεις για μας. Γιατί όλα για μας γίνονται. Αυτοί τρώνε , εμείς χορταίνομαι, αυτοί αρρωσταίνουν εμείς πεθαίνουμε- είναι χρησιμότεροι καταλάβατε;- αυτοί αγοράζουν τα ακίνητα , εμείς αναγκαζόμαστε να τα πουλάμε, αυτοί κάνουν επενδύσεις , εμείς βγαίνουμε από τα ..ενδύματα μας και παίρνουμε τους δρόμους . Αυτοί έχουν τα λεφτά μας , εμείς την γνωστή απάντηση Καραισκάκη- έχω στον π...... μου βιολιά- που τελικά πάει με όλα.
Α!! ο Καμμένος θα κάνει νέο κόμμα, διότι δεν τον παίζουν τελευταία και βαρέθηκε να τρώει μόνος του.
Η Αριστερά καλεί σε συσπείρωση αλλά η Αλέκα έχει νεύρα,  ο Φώτης αλληθωρίζει προς υπουργείο μεριά, όποιο δεν έχει σημασία και ο Αλέξης έχει ένα θεματάκι. Ποιος  καλεί; ο κόσμος καλέ γιαυτό έχουν κουφαθεί όλοι.
Στη Νάξο και στην Πάρο πήγαν για φρέσκο αέρα βολευτές του ΠΑΣΟΚ , θάρρος όμως έ;, και τους κράξανε αρκετά το ίδιο έγινε και με νεοδημοκράτες αλλά όλοι βρε παιδί μου έχουν μια έπαρση , έναν τουπέ ένα γιαούρτι στη φατσούλα έδενε είναι αλήθεια. Πάλι ακούστηκε η γνωστή απάντηση Καραισκάκη άρα τα γιαουρτάκια και τα αυγά είναι για προθέρμανση.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αφού ότι απαιτούν οι τροικανοί και οι ΔΝΤνοι θα το πάρουν με νόμο γιατί συνεδριάζουν; Ουπς , τόχω παιδιά τόχω, αυτά τα γεύματα , δείπνα εργασίας τελειώνουν πάντα με το « για και χαρά σας βρε πατριώτες....» του Παπακωνσταντίνου και θυμώνουν οι της Αννούλας και γίνετε χαβαλές. Σαν παιδιά και αυτοί!!!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More