Όταν οι πολιτικοί γίνονται φερέφωνα...

Μόσιαλος: Δανοί και Γερμανοί μας δανείζουν και δεν έχουν ποσοστά ιδιοκτησίας μεγαλύτερα απο τα δικά μας, με δικά μας λεφτά τα πήραμε;;;
 
Παρεμβάσεις σοκ για να αλλάξει ο χάρτης της αγοράς ακινήτων ετοιμάζει η τρόικα, που έχει θέσει στο στόχαστρό της την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η τρόικα ζητά την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, ένα μέτρο που ισχύει από το 2008.
Μάλιστα, οι δανειστές θεωρούν… παράλογο το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα, που ανέρχεται στο 73% και θέλουν εσωτερική υποτίμηση της αγοράς ακινήτων, σε μια περίοδο που οι τιμές έχουν υποχωρήσει ήδη κατά 25%-30% και η ύφεση έχει προκαλέσει επιπτώσεις στη ζήτηση.

Η αναγκαστική εκτέλεση – όπως λένε- δεν αφορά μόνο τους πλειστηριασμούς ακινήτων. Καταλαμβάνει μια μεγάλη «γκάμα» υποθέσεων όπως η απόδοση μισθωμάτων σε ιδιοκτήτες ακινήτων από μισθωτές που δεν το αποδίδουν με δόλο, ασφαλιστικές που δεν καταβάλλουν τις αποζημιώσεις σε θύματα τροχαίων, εργατικές διαφορές κ.α.

Αυτό που ζητάει η τρόικα τώρα το έχει ζητήσει ο Μόσιαλος εδώ και μήνες.
Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ και χρόνια σχεδίασαν με ποιο τρόπο θα πτωχεύσει ο Ελληνικός λαός και πως το Ελληνικό κράτος θα οδηγηθεί σε χρεωκοπία.
Στις εκλογές θα απαντήσουμε σε αυτούς που εξαθλίωσαν το Ελληνικό λαό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More