Τι 4 seasons τι 4 prisons!!!!

Στο λόμπυ του 4prisons.
Η σκέψη μου εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτεινό , υγρό  και μουντό δωμάτιο που φιλοξενεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα την γνωστή σε όλους μας Κούλα. Την πιστή και αγαπημένη σύζυγο του Ακη μας. Αυτή την εκπληκτική κυρία που ακολουθεί τον σύζυγο στα καλά και στα δύσκολα, ως ορίζει το μυστήριο του γάμου. Από τα  4seasons  στα 4prisons, που από ότι μαθαίνω προετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχτούν και άλλους καλεσμένους. Διότι η Κούλα είναι αποφασισμένη να φιλοξενήσει όσους τίμησαν την ίδια και τον σύζυγο Ακη , όλα αυτά τα χρόνια.
Το πρώτο πράγμα που έμαθε τα πέτρινα χρόνια της δημοσιοϋπαλληλικής της καριέρας είναι να μην ξεχνά όσους ήταν δίπλα της, να έχει καλά φυλαγμένα τα μικρά πλην χρήσιμα μυστικά που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που και πότε θα χρειαστούν.
Το δεύτερο, και αυτό το έμαθε από τον Ακη μας ,είναι να ανταποδίδει την φιλοξενία, να δίνει  απλόχερα την αγάπη της και να μοιράζεται . Αυτό λοιπόν θέλει να κάνει τώρα διότι η Κούλα είναι ακόμα το φτωχό καλό κορίτσι του χωριού , που η μεγάλη πόλη δεν το χάλασε, δεν το έφθειρε , δεν άλλαξε τον χαρακτήρα του.
Έτσι ζήτησε από την προσωπική ασφάλεια να προσκαλέσει στο 4 prisons, γνωστούς και φίλους αλλά και αγνώστους που την επευφήμησαν για τις καλές της πράξεις και νομίζω και για το τάμα στον Άγιο.Ως εκ τούτου η διοίκηση του 4prisons σκέφτεται να τροποποιήσει τα δωμάτια ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τους καλεσμένους της Κούλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More