Βρε άι σιχτίρ!!!!

Εκδότες επαναστάτες, με χειροπέδες οδηγούνται ενώπιον του ανακριτή! Κουρής και Λιάτσος δείχνουν περήφανα τις χειροπέδες τους και με πύρινο λόγο βάζουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση.
- Πούλησα την περιουσία μου για να σας πληρώσω, μου φάγατε τους κόπους μιας ζωής, λέει ο Κουρής απευθυνόμενους στους απλήρωτους πλην φαγάνες εργαζόμενους του καναλιού που εκείνος με τον τίμιο ιδρώτα του έστησε εκ του μηδενός. ( Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα κανάλια ανοιγόκλεισε μετά την δημοσίευση των περιβόητων πλέον φωτό στο κότερο και έξω από αυτό, θυμάστε!).
-Έβαλαν χειροπέδες στον Κουρή και σε μένα, αλλά όχι στον Ακη, λέει ο Λιάτσος σε τηλεφωνική στο Κόντρα και στον φίλο του κ. Παπαγιάννη, εκφράζοντας το παράπονο του για την δίωξη εντίμων πλην επαναστατών εκδοτών. Μα χειροπέδες στον Κουρή!! Και στο Λιάτσο; Και ο Άκης σε λούξ κελί;
Εντιμότατοι φίλοι μου, αυτά έχει η αντίσταση! Μα και σεις κάντε πρώτα τα κονέ και τις διαπραγματεύσεις σας ! Έλεος που πάτε χωρίς διαπραγμάτευση.
Τόσα δίνω , πόσα θες; Πέντε πάνω πέντε κάτω, να και το κελί Εφραίμ, να και η χειραψία με τον τελετάρχη-ουπς αρχιφύλακα ήθελα να πω-να και η πολυτελής Μερτσέντες για την προσαγωγή. 
Διότι σε αυτή τη χώρα όπως έχω πολλάκις γράψει, η αντίσταση των πολιτικών και των εκδοτών θέλει την πολυτέλεια της. Παρίσι αυτοί; Μαΐάμι εμείς σου λένε οι εκδότες! Μερτσέντες αυτοί;Πόρσε εμείς! Άι σιχτίρ πια, δεν φτάνει που τους ανεβάζουμε με τα γραπτά μας θα έχουν και περισσότερη εύνοια;Άι σιχτίρ για να είμαστε και ιν!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More