Τα ΜΑΤ στη γειτονιά σου. Της Ύδρας τα 9μερα

Τα ΜΑΤ απο γωνιά σε γωνιά, χωριό σε χωριό, γειτονιά σε γειτονιά, σε όλη την Ελλάδα.Ακόμα μια μικρή επίδειξη δύναμης της Ευρωχούντας και των διαπλανητικών συμμάχων τους. Για να νοιώσει και ο επαρχιώτης Έλληνας ότι έφτασε η ώρα του, ότι η «πλατεία συντάγματος» δεν είναι προνόμιο των Αθηναίων μόνο αλλά και των απείθαρχων επαρχιωτών που δεν βάζουν μυαλό. 

Κερατέα, Χαλκιδική, Βόλος, Ύδρα, σε όλη την Ελλάδα. Σε λίγο θα φτιάξουν ομάδες απο εθελοντές ματατζήδες γιατί δεν θα προλαβαίνουν  τους ταβερνιάρηδες, τους κτηνοτρόφους στα ψηλά βουνά, τους ψαράδες καταμεσής του πελάγους.
Ο πόλεμος πάει χεράκι χεράκι με τον φόβο. Αυτό σπέρνουν. Τι θα θερίσουν; θα δείξει.
Η αλήθεια είναι ότι οι κυβερνήσεις που τόσο πολύ αγαπάνε την νομιμότητα, ψάχνουν να βρούν που θα στείλουν τα ΜΑΤ για τα ομόλογα. 
Φρόντισαν απο το 2009 να πάρουν απο τους ξένους τα ομόλογα και να τα φορτώσουν στα νοσοκομεία, ΑΕΙ ΤΕΙ, ταμεία. Έτσι απάλλαξαν τους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους απο ενδεχόμενη χασούρα λόγω χρεοκοπίας.  
Ενδεικτικά έχασαν τα αποθεματικά τους, το «Ιπποκράτειου» Θεσσαλονίκης, του οποίου τα 10 εκατ. ευρώ πήγαν στο 1 εκατ. ευρώ, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από 1,5 εκατ. ευρώ έμεινε με 470 χιλιάδες ευρώ, το Πανεπιστήμιο Πειραιά από 16 εκατ. ευρώ έμεινε με 5, τα ομόλογα ύψους 1,44 δισεκατομμυρίων ευρώ που διέθετε το ΙΚΑ «κουρεύτηκαν» κατά 57%, το 1,5 δισ. ευρώ του ΤΕΑΔΥ, παρομοίως.
 
Που να στείλουν τα ΜΑΤ, στη βουλή; Στην τράπεζα της Ελλάδος; Στους τοκογλύφους απανταχού της γης; Δεν είναι εύκολο ρε παιδιά γιατί δεν τους πληρώνουν εκτός έδρας.
Κάτσε να πεταχτούμε μέχρι την Ύδρα σκέφτηκαν οι φωστήρες, που είναι ένα και μαζεμένο το νησί, μαζεμένη γειτονιά δεν θα ψάξουμε πολύ. 
Σε λίγο θα πηγαίνουμε στα νησιά και αντί να βλέπουμε rooms to let, θα βλέπουμε ΜΑΤ to let. Μια καταγγελία και θα έχεις τα MAT όπου τα θες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More