Δηλώσεις και....δηλώσεις

 Αύγουστος, και ενώ τα νησιά βουλιάζουν , οι Έλληνες ξεσαλώνουν στις παραλίες και στα κλαμπάκια, οι τουρίστες οργιάζουν πίνουν και μεθούν κι οχ αμάν, οι καημένοι πολιτικοί μας συνεδριάζουν με στόχο και σκοπό το μεγάλο ξεπούλημα!
Αχ βρέ κουτά, εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου στα νησιά και η τύχη σας δουλεύει-όχι σάς δουλεύει- δουλεύει για σας!
Όταν δροσίζετε το κορμί σας απολαμβάνοντας την ατέλειωτη φραπεδιά σας, κάποιοι στην Αθήνα συνεδριάζουν μέσα στον καύσωνα στην πνιγηρή ατμόσφαιρα του γραφείου τους και μάλιστα χωρίς καφέ, διότι υπάρχει κρίση.
Συσκέπτονται οι άνθρωποι για το καλό μας και προσπαθούν να αποφασίσουν  με ποιόν θα παν και ποιόν θα αφήσουν!
Αποκρατικοποιήσεις! Θέμα και μεγάλο και επικίνδυνο, δεν ξέρουν  από που θα τους έρθει.(Ένας καλός , έξυπνος και επαγγελματίας πολιτικός το πρώτο που μαθαίνει είναι να φυλάει τον κ*λ* του) Πάντως για την ώρα όλοι συμφωνούν να βγάλουν στο σφυρί το Ελληνικό, την Αφάντου στη Ρόδο, την Κασσιόπη στην Κέρκυρα, το IBC, το Golden Hall, τα Κρατικά Λαχεία, τη ΔΕΠΑ , τη ΔΕΣΦΑ, τον ΟΠΑΠ και 48 ακίνητα του Δημοσίου.
Άντε καλέ και σε καλή μεριά! Όπως καταλαβαίνετε οι δηλώσεις πέφτουν σύννεφο, μην μιλήσει ο ένας και δεν του απαντήσει ο άλλος, δεν λέει!
  Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι πλέον δεν υπάρχει στόχος εσόδων από αποκρατικοποιήσεις για το 2012, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μας κουνάει το δάχτυλο δηλώνοντας:
 «Οι αποκρατικοποιήσεις δεν είναι ένα πρόγραμμα εκποίησης, αλλά αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου που συνδέεται με τη δημιουργία θέσεων εργασίας».
  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σημειώνουν ότι «ενώ η καταιγίδα των οικονομικών μέτρων έχει αποφασιστεί και απλά ψάχνουν τρόπο να τα "σερβίρουν", οι κκ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης ετοιμάζουν μήνα Αύγουστο αποκρατικοποιήσεις εξπρές, σε τιμές όσο-όσο, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην αποπληρωμή τοκοχρεολυσίων των δανειστών μας». 
Κάτι δήλωσε και η χρυσή αυγή αλλά δεν αναπαράγω τη δήλωση , μπορείτε να σωθείτε και χωρίς χρυσαυγίτες.
Συριζα και ΚΚΕ, δεν ξέρουν τίποτα για τον φόνο ενώ μακράν η καλύτερη δήλωση  ανήκει στον Σκανδαλίδη που παίζει τάβλι στην Κω με το αυτί και το μάτι στην Αθήνα.
«Δεν θα ψηφίσω και ξέρετε γιατί; Επειδή
άλλα έλεγαν στον κόσμο προεκλογικά και άλλα τώρα. Κοροϊδεύουν συνέχεια. Δεν πρέπει να χαρίσουμε τα πάντα...»
«Γιατί ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, θα τα ψηφίσει, αφού είπε ότι έχει άλλη στρατηγική», αναρωτιέται ο παλιός πολιτικός, γιατί όπως ξέρετε ο παλιός είναι αλλιώς!!!


Δεν θέλω να σας αγχώσω λέγοντας σας πως η ηγεσία μιας  υπό αποκρατικοποίησης επιχείρησης,θέλησε καλοκαιριάτικα να κάνει... προαγωγές προσωπικού και να δώσει αυξήσεις!Γιατί καλέ θυμώνετε , δεν έχουμε πάθει όλοι κρίση, κάποιοι δεν έχουν πάθουν ποτέ, και δεν νομίζω να πάθουν.
Και κλείνω με το καλύτερο:
Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας προς τιμή του ισραηλινού Προέδρου κ. Σιμόν Πέρες υπήρχε και ένας προσκεκλημένος, επίτιμος- όχι ο Μητσοτάκης αυτόν τον αποφεύγουν όλοι- ο άλλος που τριγυρνόντας στο Ισραήλ και τραγουδώντας για την Ειρήνη γνώρισε τον Πέρες και από τότε δεν κατεβάζει μπουκιά ο πρόεδρος χωρίς τον επίτιμο να του τραγουδά ένα τραγούδι για την Ειρήνη. Ο δικός μας ο Γ. Νταλάρας , της Αννούλας καλέ της πρώην υπουργού, πρώην βουλευτή που κάνει και αυτή ότι μπορεί για μας. 
Όπως η Άντζελα του Τόλη γιατί εδώ που τα λέμε μεταξύ μας τι χρειάζεται κανείς για να πολιτευτεί την σήμερον ημέραν;
Καλές δημόσιες σχέσεις ,ελάχιστο ταλέντο στην υποκριτική, καλή εμφάνιση, γνωριμίες και υπομονή. Είδατε η Άντζελα, έμεινε για λίγο εκτός και τώρα τσούπ, να την πάλι στο προσκήνιο, και βουλευτής και σε δυο τρεις επιτροπές και ούτε γάτα ούτε ζημιά με την εφορία!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More