Η «αριστερά» της Νέας Τάξης δίνει όχι μόνο το άλλοθι, αλλά και «λαϊκά εύσημα» στους παραγωγούς του λαθρομεταναστευτικού εγκλήματος

Τώρα που το μεγάλο ιστορικό έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας έχει πάρει διαστάσεις ΦΡΙΚΗΣ, η κυβέρνηση της ευρω-χούντας προχωρεί σε τελετουργικά θεάματα εκτόνωσης και παραπλάνησης του ελληνικού λαού: Στο επεισοδιακό παιχνίδι της «σκούπας» κάποιων λαθρομεταναστών!!!
Οι παραγωγοί του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, οι δολοφόνοι της ελληνικής κοινωνίας, χρησιμοποιούν κάποιους από τις αλλοδαπές στρατιές που εισέβαλαν και κατέλαβαν τη χώρα (στρατιές που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εισήγαγαν οι ίδιοι) σαν αναλώσιμα «υλικά» προς εκτόνωση της λαϊκής οργής και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του ελληνικού λαού.

Αν ήθελαν πραγματικά

να προωθήσουν κάποια σοβαρή λύση στο ΜΕΓΑ αυτό πρόβλημα θα έπαιρναν άλλα ουσιαστικά μέτρα και πρώτο από όλα θα κτυπούσαν αυτούς οι οποίοι παίρνουν στη δούλεψή τους λαθρομετανάστες, σαν άθλιους δούλους, κερδοσκοπώντας αγρίως με την μαύρη εργασία, κατεδαφίζοντας τους όρους εργασίας, αντικαθιστώντας τους Έλληνες εργαζομένους και πολλά άλλα…

Τους κεφαλαιοκράτες εισαγωγείς-κερδοσκόπους της αλλοδαπής αθλιότητας και κτηνωδίας, που αποτελούν και το ΘΕΜΕΛΙΟ της λαθρομεταναστευτικής ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ μας, δεν τους αγγίζουν στο ελάχιστο.


Παίζουν, απλώς, με τα θεαματικά, αστυνομικά παιχνίδια της «σκούπας»,
παίζουν με τα ίδια τα θύματά τους που οι ίδιοι εισήγαγαν, παίζουν με την αθλιότητα, την κτηνωδία και την εγκληματικότητα που οι ίδιοι έσπειραν, καλλιέργησαν και γιγάντωσαν: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και η ΑΠΑΤΗ στο αποκορύφωμά τους…

Σε αυτή την θηριώδη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΑΠΑΤΗ των κυβερνητικών ανδρεικέλων δίνουν άλλοθι και «εύσημα» τα κόμματα και τα αποκόμματα της νεοαταξικής «αριστεράς»: ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και επαγγελματίες «αριστεριστές»…


Αυτή η «αριστερή» ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του διεθνούς κεφαλαίου (της παγκοσμιοποίησης),
ΟΧΙ μόνο δεν ξεσκεπάζει την ΑΠΑΤΗ της κυβέρνησης, ΟΧΙ μόνο δεν αγγίζει την ΟΥΣΙΑ του προβλήματος, αλλά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ και ΕΥΛΟΓΕΙ την ΑΠΑΤΗ: Εμφανίζει την κυβέρνηση, στα μάτια του ελληνικού λαού, σαν διώκτη του λαθρομεταναστευτικού ΕΦΙΑΛΤΗ και της αλλοδαπής εγκληματικότητας…

Αυτή η «αριστερά», ακούραστα, διαλαλεί το θλιβερό και προδοτικό ρόλο της: ότι ανήκει στην ιδεολογική και πολιτική εμπροσθοφυλακή της Νέας Τάξης και ότι στηρίζει το καθεστώς και τα παιχνίδια του.


Δεν φτάνει που παρέχει, επί δεκαετίες το τεκμήριο και το άλλο στην ιμπεριαλιστική, πλανητική στρατηγική των «ανοικτών συνόρων»
και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ το μέγα ΕΓΚΛΗΜΑ της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχή μας, ΤΩΡΑ έρχεται να ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ και τη ΦΡΙΚΗ της αλλοδαπής εγκληματικότητας και να ΔΩΣΕΙ «τεκμήριο» εξωραΐσμού στους κυβερνητικούς «εκτελεστές» του εγκλήματος: Όταν υστερικά κτυπάς την κυβέρνηση για τις «σκούπες» εναντίον της λαθρομεταναστευτικής παρανομίας και εγκληματικότητας, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ νομιμοποιείς αυτήν την αλλοδαπή εγκληματικότητα και ταυτόχρονα ΕΞΩΡΑΙΖΕΙΣ, στα μάτια του λαού, αυτήν την κυβέρνηση των «εκτελεστών» του 4ου Ράιχ…

Και βέβαια ΣΚΑΒΕΙΣ το λάκκο σου, γιατί ο ελληνικός λαός βιώνει δραματικά, στο πετσί του, το λαθρομεταναστευτικό ΕΦΙΑΛΤΗ και την ΚΤΗΝΩΔΙΑ της αλλοδαπής εγκληματικότητας…


Τραγικά αποκαλυπτικό, αλλά και οδυνηρά ΟΡΘΟ είναι το παρακάτω κείμενο από τους κατοίκους του Κέντρου Αθήνας.


Το παρακάτω το πήραμε από «ΤΑΧΑΛΙΑ»:

http://taxalia.blogspot.com/2012/08/blog-post_426.html


Οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας απαντούν σε ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ


Σχόλιο ΤαΧάλια:
κορυφαία η φράση σας...
κρυμένοι πίσω από ένα δήθεν «αριστερό» προσωπείο «ανθρωπισμού» και «αλληλεγγύης».


Μετά από την απροκάλυπτη συμπαράσταση στην παρανομία που μαστίζει την πόλη, που εκφράζεται μέσα από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας,ακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε βαθιά θιγόμενοι και για τον λόγο αυτό χρωστάμε επιτέλους μία απάντηση σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή της πόλης και της χώρας κρυμένοι πίσω από ένα δήθεν «αριστερό» προσωπείο «ανθρωπισμού» και «αλληλεγγύης».


Η Αριστερά κατάφερε να γίνει το καλύτερο δεκανίκι του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης κάνοντας έναν λυσσαλέο αγώνα και οργανώνοντας άπειρες προβοκάτσιες προκειμένου να εγκαταστήσει στην χώρα τους δουλέμπορους και τα πλήθη που αυτοί μετέφεραν.


Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι από την μία πως είσαι κατά του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη να υποστηρίζεις βασικές τους αρχές, όπως είναι η μαζική μετακίνηση πληθυσμών προς εύρεση εργασίας σε άλλες χώρες, γνωστή ως «κινητικότητα» (mobility) και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών.

Τόσα χρόνια η «Αριστερά»
δεν έχει πει ούτε μία λέξη για τις θέσεις εργασίας Ελλήνων και νόμιμων μεταναστών που κατέλαβαν οι μεταφερόμενοι από τα πέρατα της γης, λέξη για την εγκληματικότητα, λέξη για τα δις που στοιχίζει στον Ελληνα φορλογούμενο όλη αυτή η ιστορία.

Κατά τα άλλα κόπτεται για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
Ούτε μία ανακοίνωση δεν έχει βγάλει για τα θύματα των «μεταναστών», που κακοποιούνται μέχρι θανάτου. Αντιθέτως έχυσε τόνους μελανιού κατηγορώντας άπαντες διαμαρτυρόμενους για το χάλι της πόλης και διωκόμενους από τα σπίτια τους ως φασίστες. Η δε συμπόνοια για όλους αυτούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα παράνομα περίσσευε στα κείμενα επιπέδου Βίπερ Νόρα, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι ανακοινώσεις για τις προσπάθειες της Πολιτείας να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης,
εκτός από τραγικές και ανιστόρητες, είναι και προκλητικές απέναντι στους χιλιάδες Αθηναίους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, άφησαν τα μαγαζιά τους και τα γραφεία τους για να γλυτώσουν από την εγκληματικότητα, την βρώμα και την υποβάθμιση της ζωής τους. Ολα αυτά ήταν αποτελέσματα του εποικισμού που υφιστάμεθα χρόνια τώρα και που επαγγελματίες αλληλέγγυοι έχουν βαφτίσει μετανάστευση

Μόνο εάν είσαι τυφλός δεν βλέπεις την κατάντια της πόλης.
Μόνο εάν είσαι κουφός δεν ακούς τις κραυγές των ανθρώπων που κινδυνεύουν και αναγκάζονται να ζουν σαν τα ζώα, μέσα σε πρώην αστικές γειτονιές και νυν φαβέλες. Μόνο εάν είσαι ηλίθιος δεν καταλαβαίνεις τί πραγματικά συμβαίνει. Ως φαίνεται η σημερινή «Αριστερά» είναι και τα τρία.

Εάν συνεχιστούν όλες αυτές οι δηλώσεις προτείνουμε στην Χρυσή Αυγή να κάνει τον κ. Τσίπρα και την κ. Παπαρήγα επίτιμους προέδρους της, αφού ως φαίνεται συμβάλλουν τα μάλα στην άνοδο της.


Οι κάτοικοι του κέντρου
στηρίζουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας και καταγγέλουμε τις ανακοινώσεις αυτές ως γελοίες, τις πολιτικές που εκφράζονται στα ρηχά αυτά κείμενα ως επιφανειακές και επικίνδυνες, ενώ είναι πλέον πασιφανές πως όσοι ενστερνίζονται αυτές τις ιδέες πάσχουν από επιλεκτική τύφλωση και κώφωση.

Τους ευχόμαστε περαστικά, αν και η θεραπεία για την βλακεία δεν έχει βρεθεί ακόμη!


Υ.Γ.
Προς τον κ. Τσουκαλά που προσβλήθηκε από το θέαμα των φοβισμένων θα θέλαμε να ξέραμε τί θα έλεγε εάν το παιδί του ήταν στην θέση του άτυχου κοριτσιού στην Πάρο και εάν η μάνα του είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από αλλοδαπούς εγκληματίες. Κανείς μας δεν πρόλαβε να δει τον φόβο τους που σίγουρα καμία σχέση δεν είχε με αυτόν που πιθανόν να νιώθει κάποιος που του ελέγχουν τα χαρτιά. Εν προκειμένω να επισημάνουμε πως στις πολλές επιχειρήσεις που είδαμε στην περιοχή μας δεν είδαμε κανένα αλλοδαπό γονατιστό, αντιθέτως ήταν καθισμένοι σε πεζούλια στον ίσκιο, δεν διαπιστώσαμε κανένα φόβο, αντιθέτως είδαμε σε περιπτώσεις περίσσιο θράσσος, που οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν με πολλή ευγένεια. Οσο για τους «έκπληκτους περαστικούς» προφανώς ο κ. Τσουκαλάς θα εννοεί τον εαυτό του. Είναι λογικό να είναι κάποιος που δεν πατάει ποτέ στα γκέτο έκπληκτος μπροστά στο θέαμα τόσων αλλοδαπών. Δεν ξέρουμε πόσους είδε ο κ. Τσουκαλάς να διαμαρτύρονται. Εμείς πάντως δεν είδαμε κανένα. Αντιθέτως είδαμε κόσμο να δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για το έργο της, το οποίο και ελπίζουμε να συνεχίσει.

Οσο για τους «Ελληνες
που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση» και ως εκ τούτου προσβάλλονται από τα γεγονότα αυτά έχουμε να πούμε τα εξής στον κ. Τσουκαλά. Οι Ελληνες έχουν ματώσει για αυτή την χώρα, για να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς και όχι για να χορεύουν στον ρυθμό που βαράει ο κάθε αλλοδαπός μαφιόζος από τα πέρατα της οικουμένης, που έχει εποικίσει τις γειτονιές τους. Η κάθε σύγκριση τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών με τους Ελληνες που αναφέρει εκτός από ατυχής είναι και ανιστόρητη. Αυτό που μας προσβάλλει κ. Τσουκαλά είναι η ελαφρότητα με την οποία γίνονται τέτοιοι συνειρμοί και οι συνθήκες στις οποίες έχουμε αναγκαστεί να ζούμε, λόγω όλων αυτών που υπερασπίζεστε.

Στο εξής κάθε ατυχής ανακοίνωση θα τυγχάνει και απάντησης από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες.
Η εσκεμμένη προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και της δήθεν καταπάτησης ανύπαρκτων ανθρώπινων δικαιωμάτων (π.χ. δικαίωμα παραμονής στην χώρα χωρίς νόμιμα έγγραφα, δικαίωμα μη ελέγχου από τα αρμόδια όργανα κτλ) τελείωσε. 

Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος

Το πήραμε απο το http://resaltomag.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης και το άρθρο:
Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις απελάσεις των λαθρο!
ΕΔΩ:
http://trelogiannis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_717.html


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6647

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More