Απο τα Εθνικά σύμβολα στα λογότυπα


Πρωτοβουλία πολιτών αναλαμβάνει δράση και ανοίγει Ελληνικές σημαίες στην ακρόπολη τραγουδώντας τον Εθνικό μας ύμνο.Πράξη αντίστασης και ανυπακοής σαν απάντηση στην προσπάθεια απαγόρευσης της δράσης από μία αρχαιολόγο, η οποία επικαλέστηκε νόμο του 1981 που απαγορεύει την ύψωση της Ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε.
Φωτιά πήραν τα μπλόγκς μετά από αυτό και μιλούν για ηρωική αντιστασιακή πράξη!!!!
Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, που κατέβασαν νύχτα τη Γερμανική σημαία από τον ιερό λόφο ΕΚΑΝΑΝ ηρωική πράξη, επανέφεραν την Ελληνική σημαία στη θέση της.
Η αρχαιολόγος(;) χαρακτήρισε την Ελληνική σημαία "οποιοδήποτε σύμβολο"Για αυτό το "οποιοδήποτε σύμβολο" όμως στην πρόσφατη αδιαμφισβήτητη ιστορία, χάθηκαν χιλιάδες υπερασπιστές του.
Δείτε την υπάλληλο του αρχαιολογικού χώρου που το λέει ξεκάθαρα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-DznQJoiMCs

Τους ενοχλούν τα σύμβολα γιατί δεν θέλουν με κανένα τρόπο να συνδέεται το παρελθόν με το σήμερα. Αυτό το είδαμε και στην σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο ''1821 Η γέννηση ενός Έθνους''. Μας λέει σαφέστατα ο Βερέμης, Παπαχελάς, Τατσόπουλος με χορηγό την εθνική τράπεζα ότι οι Έλληνες δεν υπήρχαν πριν το 1821





Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ν. Σηφουνάκης δημόσια έχει εκφράσει τις απόψεις του για την κατάργηση του Σταυρού.
Δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=bFVGhMek3io

Χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι πολιτικοί αποφάσισαν να αλλάξουν και τη σημαία στα υπουργεία. Έτσι σε πολλές συνεντεύξεις τύπου βλέπουμε την Ελληνική σημαία μαζί με τα αστέρια της ΕΕ



Μας ξεκόβουν από τις ρίζες μας γιατί έτσι είναι πιο εύκολο για αυτούς να διαχειριστούν ανθρώπους που είναι ένα απλό  γρανάζι στη μηχανή τους. 

Τα σύμβολα τα δικά τους είναι τα λογότυπα  apple, Microsoft, Benetton,  Coca Cola,Ferrari, Mercedes,.Αυτός είναι ο δικός τους πολιτισμός, ο πολιτισμός της νέας τάξης πραγμάτων. Τι σχέση έχει ο άνθρωπος με αυτά τα σύμβολα; Μπορεί από εκεί να αντλήσει τις δυνάμεις εκείνες που θα τον οδηγήσουν να προχωρήσει με αγάπη, αλληλεγγύη, ηθική, συμπόνια; Όχι βέβαια, τα σύμβολα της Ελλάδας και του Χριστιανισμού είναι αυτά που τους ενοχλούν γιατί μπορούν να ανατρέψουν τις βάρβαρες πολιτικές οι οποίες  δεν έχουν σχέση με τις αξίες που ξέρουμε χιλιάδες χρόνια τώρα.

Η "νέα τάξη πραγμάτων" ή "νέα εποχή" όπως αυτοπροσδιορίζονται, αυτά τα κέντρα εξουσίας που θέλουν να  καταστρέψουν κάθε τι εθνικό κάθε τι που έχει ενωτικό χαρακτήρα βγάζει από το μανίκι ακόμα ένα "άσσο".
Τη χρυσή αυγή με Ελληνικές σημαίες. Στο video που είδαμε από την επίθεση στους μετανάστες μικροπωλητές σε μια Χριστιανική εορτή μια εικόνα ήταν σαφής. Τύποι με μαύρα ρούχα να βαράνε κόσμο κρατώντας Ελληνικές σημαίες. 
Σε κάθε πράξη βίας τα τάγματα των γερμανοτσολιάδων φροντίζουν να κρατάνε τις Ελληνικές σημαίες, έτσι η Ελληνική σημαία εμμέσως πλην σαφώς γίνεται ένα με την βία και τον τραμπουκισμό.  Το έκαναν σε Χριστιανική εορτή, δεν το έκαναν στα εκατοντάδες πεζοδρόμια της Αθήνας που είναι μικροπωλητές.

Οι "πατριώτες" αυτοί έχουν δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά τους και βιβλία που εξυμνούν τον σατανά και τον Χίτλερ. Τι σχέση έχουν με την  Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό; 
Τι σχέση έχουν με την Ελληνική κοινωνία; Δεν βαράνε πολιτικούς και τραπεζίτες που αποδεδειγμένα έχουν κλέψει το δημόσιο, δεν τα βάζουν με το σύστημα που κατέστρεψε την χώρα γιατί οι ίδιοι είναι το σύστημα της απομυθοποίησης του πατριωτικού-εθνικού.

Τους είδαμε στην εκδήλωση που έκαναν για να τιμήσουν δήθεν τους 300 στις Θερμοπύλες να φωνάζουν συνθήματα και να γιουχάρουν σαν ζώα κρατώντας Ελληνικές σημαίες. Σε ποια εκδήλωση που κάνουμε στην Ελλάδα φωνάζουμε για να αποτίσουμε φόρο τιμής; Ποτέ, επικρατεί σιωπή.

Αφού οι διεθνείς συμμορίτες δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν σημαίες και σύμβολα
τα έδωσαν σε χέρια που θα τα αλλοιώσουν. Η δήθεν αριστερά έχει εξαφανίσει τις σημαίες από τις εκδηλώσεις της εδώ και χρόνια, οι δήθεν πατριώτες ανέλαβαν να τις κάνουν κουρελόπανα αφού δεν το κατάφεραν οι δήθεν αναρχικοί.
Σε μία "δήθεν" κοινωνία ζητούνται "ειλικρινείς" πολίτες και πολιτικοί!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More