Τι γλυκά που κοιμάται ο Έλληνας!

Διαγραφή Παπακωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ! Μάλιστα , πολύ άμεση αντίδραση του κινήματος! Χρειάστηκαν μόλις λίγοι μήνες για να αποφασίσουν πως κάποιος έκανε σοβαρό παράπτωμα και δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ.
Τώρα θα μου πεις διώξε τον έναν , διώξε τον άλλον ποιος θα μείνει τελικά; Άσε που δεν ξέρουν εκεί στην Ιπποκράτους τι ξέρει, ποιος ξέρει και για ποιόν! Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα!!!

"Υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ φαίνεται πως κινούνται τα περισσότερα κόμματα, περιλαμβανομένων των κυβερνητικών εταίρων" διαλαλούν τα ΜΜΕ και κάμουν λόγο για έντονες αντιδράσεις των κομμάτων!

Μάλιστα , μάλιστα άλλη μια προανακριτική επιτροπή! Μέτρα ευρώ αγαπητέ Έλληνα και ας μην έχεις να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας, κι ας κάνεις γιορτές με άδειο πορτοφόλι, κι ας βλέπεις τους ένοχους να την γλυτώνουν με μια εξεταστική, ενώ εσύ ταλαίπωρε μετράς πρόστιμα, χαράτσια, φόρους, κατασχέσεις στο ένα και μοναδικό σπιτάκι 80 τετραγωνικών!

Και σου είπα κάνε ένα κόμμα, μια ΜΚΟ, με το μαγαζάκι της γειτονιάς θα ασχοληθούν οι ράμπο της ζωής μας, με τις μεγάλες αρπαχτές ασχολείται η Βουλή δια των προανακριτικών.
Ανακρίνουν , ανακρίνουν τρώγουν καλά και τρώγονται για τα μάτια μας μόνο και μέχρι να αποφασίσουν, να καθαρογράψουν , να πρωτοκολλήσουν, να ανακοινώσουν πάμε σε άλλη βουλή, σε άλλη σύσταση επιτροπής-προανακριτικής ε;- σε άλλα φαγοπότια, σε νέα εξτραδάκια, διότι κάθε συνεδρίαση επιτροπής έχουμε χιλιοπεί είναι εξτραδάκι!

Στην εποχή τούτη τη μαύρη, της κρίσης και της κατάθλιψης οι τραγουδιάρες , τα μπουλούκια και οι επιτροπές κάνουν αρπαχτές και παίρνουν εξτραδάκια και εσύ μέτρα ψιλά να πληρώσεις τα χαράτσια και τους φόρους. Άντε να σε δω!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More