Με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια

ΠΡΟΣ: Συναδέλφους ε.ε. και ε.α. Αξκούς και Στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α.
Αξιότιμοι Συνάδελφοι  

 
Βομβαρδίζομαι αυτές τις ημέρες με e-mail για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις Αποστράτων λόγω της μείωσης της σύνταξης και του εμπαιγμού των ε.ε. και ε.α. Αξκών από την Κυβέρνηση.


Είμαι Ταξίαρχος ε.α. (παραιτηθείς με τη δική μου θέληση) και όπως αντιλαμβάνεσθε δεν έχω την καλύτερη σύνταξη αποστράτου Αξκού. Είναι δεδομένο ότι το 50άρικο ή 100άρικο μου λείπει κάπως περισσότερο από κάποιον που λαμβάνει σύνταξη Υπτγου ή Αντγου. Παρά ταύτα, Παρακαλώ καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας. Αυτό διδάχθηκα στη ΣΣΕ και αυτό δίδαξα και τηρώ μέχρι σήμερα. Αν η Πατρίδα επανέλθει στα χέρια των Ελλήνων, δε θα με πείραζε να ζήσω με λιγότερα χρήματα. Με πειράζει που, σαν Έλληνας, ζω με λιγότερη υπερηφάνεια.


Με εκτίμησηΆγγελος Βουλόδημος
 πηγή:http://omadaneoneforiakon.blogspot.
Σημ Λόγια και Σκέψεις
Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι έντιμοι και υπερήφανοι εν ενεργεία αλλά και απόστρατοι αξιωματικοί, που δεν μετρούν την μείωση της σύνταξης τους αλλά τη μείωση της Πατρίδας!
Δεν ψάχνουν την συνείδηση στο πορτοφόλι τους αλλά στην ιστορία τους, δεν συνδέουν την αγάπη στην Ελλάδα με τον τραπεζικό τους λογαριασμό, δεν υπολογίζουν το προσωπικό τους κόστος, υπολογίζουν τη ζωή που χάνεται.
Στο Προσκλητήριο των εντίμων αγωνιστών θα υπάρξουν πολλοί που θα φωνάξουν "ΠΑΡΩΝ" ας είμαστε εκεί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More