Γκάφα ή προβοκάτσια του ΣΚΑΙ; «Ο Χριστόφιας συμφώνησε με το...κούρεμα» ! (BINTEO)

Δείτε το βίντεο:

Για τις ανάγκες του κυπριακού μνημονίου ο ΣΚΑΪ λέει ψέματα; Η αποκάλυψη ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει σε κούρεμα με τον Σόιμπλε αποδεικνύεται κατασκεύασμα made in Germany and Faliro. Ο ΣΚΑΪ ισχυρίσθηκε...
...ότι υπάρχει έγγραφο του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε στη Γερμανική Βουλή, σύμφωνα με το οποίο το κούρεμα των καταθέσεων είχε συμφωνηθεί στις 23 Νοεμβρίου του 2012, με τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια

Ο δημοσιογράφος που έκανε την «αποκάλυψη» αναφέρθηκε σε έγγραφο που ο ίδιος ο Σόιμπλε συνέταξε και έστειλε στους Γερμανούς Βουλευτές. Άρα δεν πρόκειται για επίσημο έγγραφο ή πρακτικά (αλλά για γερμανικό ισχυρισμό που δεν διασταυρώθηκε από το κανάλι και τον δημοσιογράφο).

Γιατί δεν υπάρχουν πρακτικά ή έγγραφα; Γιατί αυτό το θέμα δεν συζητήθηκε καν! Πως αποδεικνύεται ότι δεν συζητήθηκε; Μα από το γεγονός (όχι ισχυρισμό) ότι στο μνημόνιο 1 που συμφώνησε ο Χριστόφιας δεν υπάρχει ούτε μία λέξη επ’ αυτού!

Επισημαίνεται ότι ο δημοσιογράφος αργότερα υπαναχώρησε από τη σιγουριά του και αναφέρθηκε σε «ασάφειες».

 Δείτε τι λέει ακριβώς ο Τ. Τέλογλου: «δεν ξεκαθαρίζει αν συζητήθηκαν ή συμφωνήθηκαν». Γιατί ο ΣΚΑΙ κάνει τέτοιες προβοκάτσιες;

Δείτε το βίντεο με τον Τέλογλου: 


Πηγή
 το είδαμε στο : http://pressarismenos.blogspot.com/2013/03/binteo_21.html#ixzz2OBh68Kpk


Διαβάστε και το ρεπορτάζ απο το newbomb
Διαψεύδεται ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε και τα «παπαγαλάκια» του στην ΕΕ και την Ελλάδα από τα ίδια τα πρακτικά της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τα πρακτικά που αποκάλυψε στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, στο Eurogroup η Λαγκάρντ είπε του Προέδρου Αναστασιάδη, ότι το έθεσαν (κούρεμα καταθέσεων) στον προηγούμενο πρόεδρο (Δ.Χριστόφια) αλλά «δεν υπήρχε συνεννόηση και περιμέναμε να εκλεγεί νέα κυβέρνηση». Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της βουλής για το τι έγινε στο Eurogroup είπε:
Αναστασιάδης προς Λαγκάρντ: «Αυτό που μου ζητάτε είναι αδιανόητο. Δεν το θέσατε σε κανέναν ποτέ προηγουμένως».
Λαγκάρντ προς Αναστασιάδη: «Το θέσαμε αλλά δεν υπήρχε συνεννόηση και περιμέναμε να εκλεγεί νέα κυβέρνηση».
Στο σημείο αυτό ο Γ. Λουκαΐδης ανέφερε, πως τέθηκε ανεπίσημα θέμα κουρέματος στον υπουργό Οικονομικών Β. Σιαρλή και απορρίφθηκε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More