Ο δρόμος της ανάπτυξης τους,μας οδηγεί στον ΘΑΝΑΤΟ!!!

Δύο αυτοκτονίες στη Λάρισα, μία απλή ανακοίνωση του αστυνομικού δελτίου χωρίς σχόλια, από τους ...εξαιρετικούς χειριστές της σκέψης και του λόγου των ΜΜΕ.Δεν χρειάζεται εξ άλλου να ξύνουν πληγές, δεν είναι στα συμφωνηθέντα!

Δύο ακόμα αυτοκτονίες -από τις κοντά 4000 -που πέρασαν στα "ψιλά",διότι η ζωή στην Ελλάδα δεν έχει τιμή ανταγωνιστική!Η ζωή στην Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει αναπτυξιακή πορεία και αυτό απαιτεί θυσίες.

Τις δικές μας θυσίες, των ανέργων , αστέγων, φτωχών της Ελληνικής κοινωνίας, οι ....μεγάλοι τούτου του τόπου απλά αποφασίζουν και διατάσσουν για το καλό μας.

Επειδή τα μέτρα που εξαγγέλλονται κάθε φορά είναι σκληρότερα και ποτέ τα τελευταία ,παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις, επειδή όλα τα εγκλήματα είναι εις βάρος μας και κανένα εναντίον αυτών που μας έφτασαν μέχρι εδώ, και επειδή για κάποιους υπάρχει ακόμα τιμή , αξιοπρέπεια , υπερηφάνεια, ας φωτίσουμε όσο μας επιτρέπουν οι συνθήκες, τη ζωή των ανθρώπων που φτάνουν στα όρια τους και εγκαταλείπουν την προσπάθεια ,αφήνοντας ένα σημείωμα στους ανθρώπους που αγαπούν.

Οι άνθρωποι λοιπόν αυτοί υπήρξαν καλοί οικογενειάρχες, που προσπαθούσαν να δώσουν στους δικούς τους ανθρώπους όλα όσα η κοινωνία επιβάλλει.

Ένα σπίτι, αυτοκίνητο, ξένες γλώσσες και πανεπιστημιακή μόρφωση στα παιδιά τους, για να μπορέσουν να προχωρήσουν στη ζωή τους με λιγότερα βάσανα.

Οι άνθρωποι αυτοί είχαν οργανώσει τη ζωή τους με βάση τη δουλειά τους, κάποιοι έκαναν και δύο δουλειές, για να αποκτήσουν όσα οι ίδιοι στερήθηκαν, για να είναι αποδεκτοί στην κοινωνία,γιατί η Ελληνική οικογένεια έτσι ήταν πάντα, με το όνειρο ενός σπιτιού για τα παιδιά και ένα χαρτί πανεπιστημίου!
Αυτοί οι άνθρωποι ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς δουλειά, χρεωμένοι με την ταμπέλα του τεμπέλη, του λαμόγιου, του ανεύθυνου!

Αυτοί που βάζουν τις ταμπέλες, με πρώτο λαλίσαντα τον γιωργάκη, είναι αυτοί που όπλισαν τα χέρια και οδήγησαν στον θάνατο αυτούς τους ανθρώπους .

Οι φοροεισπράκτορες, οι τραπεζίτες και οι εισπρακτικές με τις απίθανες εκβιαστικές μεθόδους έχουν πάνω τους το αίμα 4000 ανθρώπων.

Δυστυχώς τις μεθόδους ακολουθούν και εκτελούν απλοί υπάλληλοι, που παίρνουν μπόνους αποδοτικότητας και είσπραξης.Όσα περισσότερα εισπράττουν για την εταιρεία, τόσο ανεβαίνει το ποσοστό τους.

Επιβραβεύουν τον εκβιασμό, την αλητεία, τον εκφοβισμό και δυστυχώς υπάρχουν καλά εκπαιδευμένοι εκτελεστές.

Τελικά δεν είναι άγνωστοι αυτοί που εκτελούν τους Έλληνες, είναι  κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου.
Αυτοί οι μικροί και τιποτένιοι απαξιώνουν καθημερινά τη ζωή μας, νομοθετούν και παραχωρούν δικαιώματα εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά, εθνικά, κυριαρχικά.
Αυτά τα ανθρωπάκια διαλύουν τις ζωές μας, γκρεμίζουν το μέλλον,σκοτώνουν τα παιδιά μας, το χρέος το δικό μας είναι η αντίσταση.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More