Φωτα....κάμερες...γράφουμεεεε....... τον πόνο με το αζημίωτο!!!!

Πονάνε λέεεεεμεεεεεεεεεε!!!!!
Μια εξαμελής οικογένεια στο δρόμο, αυτή είναι δυστυχώς η είδηση της ημέρας. Αναλωθήκαμε όλη την εβδομάδα με τους νεαρούς καθοδηγούμενους τρομοκράτες, με νέες γιάφκες, νέα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα που ίσως γίνουν και που πρέπει να αποτρέψουμε, ακούσαμε τους ...ειδικούς και με ειδική αποστολή δημοσιο-τρομο-γράφους να προφητεύουν την επερχόμενη καταστροφή  και ξεχάσαμε τον άνθρωπο!

Ξεχάσαμε τον Έλληνα, που παλεύει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις, παλεύει με την ανεργία τη φτώχεια την κατάθλιψη, την χαμένη του αξιοπρέπεια.
 Ξεχάσαμε πως για να ζήσουμε σε μια χώρα πρέπει αυτή η χώρα να υπάρχει για τους πολίτες της και όχι για τους ντόπιους και ξένους ..επενδυτές.

Αφεθήκαμε στους ντόπιους τρομοκράτες της ζωής μας, σε όλους αυτούς που με πολύ γεμάτο πορτοφόλι, παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα νοιάζονται με το αζημίωτο για τους ...παρίες των Αθηνών.

Καλούν όλους τους υπόλοιπους να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να σώσουν τους.. φτωχούς της Ελλάδας-βλέπετε τα δικά τους λεφτά είναι ακριβά και με κόπο αποταμιευμένα-προβάλλουν εικόνες εξαθλίωσης με τη χαρά του κυνηγού που χτύπησε το θήραμα, με την υπεροψία του ανθρώπου που κινεί τα νήματα και λύνει προβλήματα, με αυτό το αφ'υψηλού βλέμμα του χορτάτου, που πετάει ένα κομμάτι ψωμί και μάλιστα ξερό στους άπορους, τους άστεγους τους δυστυχισμένους!

Μια εξαμελής οικογένεια που στην απελπισία της ίσως βρεθεί στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής με την υπέρλαμπρη παρουσιάστρια να κουνά με οίκτο το καλοχτενιμένο και καλοβαμμένο κεφάλι της καταλαβαίνοντας ....το φτωχό πόπολο!!!

Τα αρπακτικά της εξουσίας και της τηλεθέασης,στον καιρό της κρίσης κάνουν μπίζνες τον ανθρώπινο πόνο προσφέρουν οίκτο ελεημοσύνη στους ταπεινούς της γής, όσο τα φώτα και οι κάμερες είναι ON!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More