Και όμως ΞΕΧΑΣΑΝ

Κύπρος, μαρτυρικό και προδομένο νησί, ένα κομμάτι της Ελλάδος που ακολουθεί την πτώση της, γιατί έτσι επιβάλλουν οι ντόπιοι προδότες. 
Και οι Κύπριοι, ακολουθούν την πτώση που τους επιβάλλουν προσερχόμενοι στις κάλπες και ψηφίζοντας τον μέγιστο προδότη!
Αδιανόητο ή σημείο των καιρών; 

Ο υπέρμαχος του σχεδίου Αναν, βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση της πολυπόθητης εξουσίας και η Κύπρος, ένα βήμα πριν το οριστικό της ξεπούλημα στους Τούρκους. 
Τούτη τη φορά δεν ξέρω τι έπαθαν οι συνήθως αγωνιστές Κύπριοι, παραδίδουν άνευ όρων το νησί τους στο όνομα της Ευρώπης και του Ευρώ.

Ένα νησί που χρόνια τώρα στάθηκε μόνο του απέναντι στους γίγαντες της παγκόσμιας τάξης, παραδίδεται από τους πολίτες του αμαχητί.
Προσήλθαν στις κάλπες για να.... σωθούν, ακολουθώντας τα βήματα των Ελλήνων που....σώθηκαν άνεργοι, φτωχοί και σε λίγο χωρίς πατρίδα, μιας και οι δικοί μας προδότες εφαρμόζουν πιστά το...σωτήριο μνημόνιο του ξεπουλήματος, των συσυτίων της φτώχιας και της ερημοποίησης

Θα σωθούν από την χρεοκοπία, θα διασώσουν τις τράπεζες και δεν έχει καμία σημασία αν θα εφαρμοστεί το φιλοτουρκικό σχέδιο Αναν.
Πριν ένα δυο μήνες στο άρθρο " Προς Κυρίους αδελφούς" φωνάζαμε για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δείχνανε τα χάλια της Ελλάδας με όλα αυτά που περάσαμε και περνάμε από την εφαρμογή των μνημονίων.(Δείτε εδώ).

Ο φόβος όμως και η τρομοκρατία που ασκούν οι γνωρίζοντες καλά τον τρόπο, δεν άφησαν περιθώρια σκέψης.Έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, δεν είναι δυνατόν να θεωρούν σωτήρα τον άνθρωπο που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ακολουθήσει η Κύπρος το σχέδιο Αναν.

Δεν είναι δυνατόν να του παραχωρήσουν το δικαίωμα της οριστικής παράδοσης της Κύπρου, δεν είναι δυνατόν να ΞΕΧΑΣΑΝ την Αμμόχωστο, την Κερύνεια και αν στην διαδρομή της ζωής τους ΞΕΧΑΣΑΝ , δεν έχουν παρά να πάνε στην πράσινη γραμμή, να δουν και να θυμηθούν. 
Και ας το κάνουν πριν τις εκλογές της Κυριακής μήπως και σώσουν το νησί τους. Μετά δεν θα υπάρχει δυστυχώς γυρισμός , ούτε άλλοθι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More