Παπα-δήμιος και συνεργάτες.

Γ. Ιακωβίδης1853-1932
Πρώτη συνάντηση της ημέρας του Παπαδήμου με τον Αντ. Σαμαρά με θέματα συζήτησης  την ημερομηνία των εκλογών αλλά και και ο΄τι αφορά την ολοκλήρωση του PSI, την νέα δανειακή σύμβαση των 89 δις και τα αναγκαία βήματα που ορίζει η συμφωνία του Οκτώβρη.
Στίς συναντήσεις με τους Σαμαρά , Παπανδρέου και Καρατζαφέρη, θα επιδιώξει να  αποσπάσει σαφείς απαντήσεις από όλες τις πλευρές για τα φλέγοντα θέματα που ήδη δημιουργούν εντάσεις και υποδαυλίζουν την κυβέρνηση.


Το Μέγαρο Μαξίμου εξηγεί ότι ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τους υπουργούς μέχρι τις αρχές Γενάρη να έχουν προωθήσει, είτε με τη μορφή σχεδίων νόμων είτε με υπουργικές αποφάσεις, όλες τις απαραίτητες κινήσεις που εντάσσονται στις υποχρεώσεις του μεσοπρόθεσμου και του προϋπολογισμού του 2012,  διαμηνύοντας  ότι αυτή η κυβέρνηση «είναι κανονική» και ότι «θα κάνει ό,τι χρειαστεί» για την επιβίωση της χώρας και την παραμονή στο ευρώ.Κλείνοντας να αναφέρω πως η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση συμπεριλαμβάνει πιθανόν νέα σκληρά μέτρα, και να επισημάνω πως μέχρι τώρα η κυβερνητική "επίθεση" κάθε φορά που ελάμβανε μέτρα  ήταν σε μισθούς και συντάξεις .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More