Της... Τζολίς τους τον χαβά

Η μεγαλύτερη προδοσία του συνδικαλισμού ξεχάστηκε σε μια μέρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών ψήφισε απεργία και τα κομματικά προεδρεία των συνδικαλιστών την ακύρωσαν. Δεν πέρασαν 2 ημέρες και το ξεχάσαμε, ασχολούμαστε με την Χρυσή Αυγή.
Ο πρόεδρος της Βουλής, ο Δραγασάκης του Σύριζα, ο θεσμικός παράγοντας που προσδίδει  αξιοπιστία και κύρος στο δημοκρατικό πολιτεύματα δηλαδή, θυμήθηκε να βάλει σε τάξη τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Κάτσε κάτω κύριε Βουλευτά, όχι δεν κάθομαι, υβρίζεις, όχι δεν υβρίζω και κάπως έτσι η Χρυσή Αυγή αποχώρησε  «αυθόρμητα» απο την αίθουσα διότι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
Είπαν ή όχι χάιλ Χίτλέρ; Θα ασχοληθούμε καμιά εβδομάδα... και έτσι θα ξεχάσουμε την προδοσία των συνδικαλιστών και των κομμάτων που ενέργησαν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Καταλάβατε γιατί χρείαζονται όλοι μαζί την Χρυσή Αυγή; Τους είναι απαραίτητη για να ξεπλένει τις  προδοσίες τους. Αυτό τον ρόλο παίζει, του προβοκάτορα.

ΥΓ. Για όσους τους πέφτει βαρύ το θέμα με την Χρυσή Αυγή μπορούν να ασχοληθούν με τα βυζιά την Αντζελίνα Τζολί. Ενα θέμα που παίζει τρελά αυτές τις ημέρες μια και τα ΜΜΕ είναι ο άλλος μεγάλος προβοκάτορας. Τώρα θα μου πείτε γιατί ασχολήθηκε το ΠΑΜΕ με την Τζολί;
Έκανε την διαφορά ο νέος πρόεδρος του ΚΚΕ, έδωσε άλλον αέρα στο κίνημα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More