Οι άθλιοι του Κερατσινίου

Καταγγελία από πολύτεκνη οικογένεια για την ΔΕΗ Κερατσινίου που δείχνει το μέγεθος της αναλγησίας και της ατολμίας των υπαλλήλων, οι οποίοι εφαρμόζουν το γράμμα του νόμου σε οικογένεια με 5 παιδιά, αδιαφορώντας για τις συνέπειές που έχει η διακοπή ρεύματος για την υγεία των δύο μικρότερων παιδιών τα οποία χρειάζονται νεφελοποιητή προκειμένου να αναπνέουν.
Κόβουν την ανάσα των παιδιών κυριολεκτικά, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού.

Βλέπετε η ΔΕΗ πρέπει να εισπράττει από εκεί που μπορεί και όχι από εκεί που πρέπει.
Οι γονείς άνεργοι και οι δύο από το 2010, προσπαθούν να επιβιώσουν, κόβοντας ακόμα και τα απαραίτητα προκειμένου να έχουν το κοινωφελές προϊόν της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού.
Με την επιβολή του πρώτου χαρατσιού όμως δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν και ζήτησαν διακανονισμό, προκειμένου να λειτουργεί το μηχάνημα για τα μωρά τους.
Δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν ούτε στον διακανονισμό και αυτή τη στιγμή, λίγες ημέρες μετά από την καταβολή ενός ποσού βρέθηκαν χωρίς το πολύτιμο για την υγεία των μικρών παιδιών ρεύμα.

Η Εκκλησία, στην οποία απευθύνθηκαν δεν μπορεί να βοηθήσει, ούτε οικονομικά αλλά ούτε και να μεσολαβήσει για μία τμηματική εξόφληση, έναν νέο διακανονισμό.
Δεν κλέβουν την ΔΕΗ και την κυβέρνηση οι άνθρωποι, να επιβιώσουν προσπαθούν,να ταΐσουν τα παιδιά τους και προκειμένου για τα δύο μικρότερα να τους διασφαλίσουν την λειτουργία του μηχανήματος για την αναπνοή.

Οι καρεκλοκένταυροι υπάλληλοι διασφαλίζουν τα χρήματα της ΔΕΗ, ίσως να τους σύρουν και στα δικαστήρια, στερώντας την ανάσα δύο παιδιών.
Διασφαλίζουν τη θεσούλα τους και το μισθολάκο τους χωρίς καμία ενοχή, κυνηγούν τους άνεργους, τους άρρωστους, τους ανήμπορους να αντιδράσουν.
Δεν εναντιώνονται στο σύστημα ούτε κυνηγούν τους μεγαλοφειλέτες της ΔΕΗ, βλέπετε αυτοί έχουν και γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Εκκληση για βοήθεια  κάνουν οι γονείς και είναι υποχρέωση μας να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα, όσοι μπορούν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν logiakaiskepseis@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More