Ηρεμήστε καλέ Πασχαλιάτικα!!!


Νεύρα,πολλά νεύρα γύρω μας ....νεύρα οι Ευρωπαίοι για το ταξίδι του Αλέξη στη Ρωσία, νεύρα οι νεοδημοκράτες Ευρωπαίοι αντιπολιτευόμενοι, που δεν πήγαν πρώτοι και αν τους δίναμε ξανά την εξουσία μέχρι Κούβα θα έφταναν, νεύρα και ο Μπένυ και δεν κάνει είναι σε κρίσιμη ηλικία...λίγο να ανέβει η πίεση, νάτο το εγκεφαλικό....

Νεύρα οι ποτάμηδες, γιατί έφτασαν στην πηγή και νεράκι δεν κατάφεραν να πιουν....Μα να τους θέλει όλη η Ευρώπη και κοτζάμ Σουλτς και να κάνει νάζια ο Σύριζα, ντροπή!

Νεύρα και ο κ. Πορτοσάλταρε, αυτός δικαιολογημένα, δεν φτάνει που του κόψανε τα εξτραδάκια, θέλουν να βάλουν χέρι και στο ταμείο του σταθμού, άκου απαίτηση φίλε μου να ζητούν να πληρώσει κοτζάμ σταθμός με ειδικότητα στην ενημέρωση, γίνονται αυτά, μην σαλτάρουμε τώρα και βγάλουμε Μπάμπη στον αέρα!!! 

Μπάμπης...Το βαρύ πυροβολικό της ενημέρωσης και γνώστης των οικονομικών.....ξέρει ακριβώς τι σκέφτονται οι τραπεζίτες, οι αγορές, οι βιομήχανοι-έχουμε και από αυτούς στην Ελλάδα, αλλά εσείς δεν τους συμπονάτε μέρες που είναι,(τον οβολόν σας παρακαλώ, διότι όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τους έχοντες, αλλιώς θα πάρουν τα μάτια τους να φύγουν στα ξένα)αλλά κανείς από τους οικονομικούς της κυβέρνησης δεν τον ακούει.....Να μην νευριάσει; α δίκιο έχει όλα και όλα και σεις στη θέση του το ίδιο θα κάνατε!

Μια που μιλάμε για ενημέρωση μην το ξεχάσω, δεν πτωχεύσαμε ούτε σήμερα Μ. Πέμπτη, αύριο δεν κάνει...  σ/κ δεν το συζητώ Πασχαλιάτικα... έ!έχει ο Θεός από Δευτέρα!

Ο μεγάλος πανικός γίνεται με τη Ζωή, κατάφερε να τους κάνει τα νεύρα κρόσσια με δυο κινήσεις... Μπαμ και κάτω, έκανε ματ η Ζωή..., πήρε την παρτίδα για την Πατρίδα!
Άσε που έχει το θράσος να ζητά από όλους την τήρηση του κανονισμού της Βουλής! Που ζεις Ζωή μου; 
Ευτυχώς υπάρχουν κανάλια με ειδικότητα στην ενημέρωση και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους!Ντου στη Ζωή, αλλά έχει αντοχές, δεν μασάει και νευριάζουν οι μικροί αρομπάμπηδες-ξέρετε αυτοί που βγαίνουν πριν τους μεγάλους για να... ετοιμάσουν  το έδαφος της ενημέρωσης.....

Νεύρα και στον κυβερνοχώρο, όλοι τα βάζουν με όλους και όλοι μαζί με την κυβέρνηση, διότι αργεί...όπως έχω ξαναπεί υπάρχει μία ραστώνη και μια- δυο- τρεις διαφορετικές απόψεις, αλλά όπως λέει και ένας πολύ αθώος αριστερός, σχέδιο είναι .....όλα είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο κάλυψης-απόκρυψης και ξαφνικά... θα τρίβουμε τα μάτια μας....
Συντάσσομαι με την άποψη του, τα μάτια μας θα τα τρίβουμε, θά είναι από τον καπνό της ψησταριάς; θα είναι από την Αθήνα που κάποιοι την κάνουν παρανάλωμα, θα είναι από αγανάκτηση, από χαρά ; θα σας γελάσω....

Όπως και νάχει αντέχουμε ακόμα χωρίς τη δόση μας, δεν πτωχεύσαμε επίσημα-ανεπίσημα ρίξτε μια ματιά στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε όμως, μην προσπεράσετε τους άστεγους(είμαστε εμείς) σαν να ξορκίζετε το κακό, δείτε τα συσσίτια που γίνονται περισσότερα, τους άνεργους χωρίς επιδότηση που αγωνίζονται να βγάλουν την ημέρα, τους ανασφάλιστους, που δεν δικαιούνται να αρρωστήσουν, τα παιδιά που ψάχνουν δουλειά και νευριάστε, θα έχετε δίκιο!!!
Όλοι οι προηγούμενοι νευριάζουν κατόπιν εντολής και με επιμίσθιο!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More