Ο Καλλικράτης, η Ευρώπη και τα εξαπτέρυγα της

Εδώ είναι Ευρώπη δεν είναι παίξε γέλασε


Τι τοπικοί άρχοντες... τι πνεύμα προοδευτισμού...τι ευρωπαίοι δήμαρχοι...
Τατούλης Μπουτάρης και Καμίνης είναι η εμπροσθοφυλακή της νέας εποχής. Νέα εποχή ονομάζουν όλο αυτό που ζούμε, νέα τάξη πραγμάτων συνηθίζουμε να το λέμε εμείς οι κοινοί θνητοί.
Οι εθνομηδενιστές και τα εξαπτέρυγα τους δεν χάνουν ευκαιρία, τουλάχιστον προσπαθούν, να μας λένε ότι πλέον δεν μπορούμε να ζούμε σαν οπισθοδρομικοί Έλληνες. Έτσι ανέλαβαν αυτοί να αποτινάξουν από τον κακόμοιρο Έλληνα τους κακούς δεσμούς που έχει με την συντήρηση και την οπισθοδρόμηση
Πρώτος και καλύτερος ο Μπουτάρης που μας είπε ότι πρέπει να μετατραπεί η οδός Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ. Το επιχείρημα του κρασοπατέρα δήμαρχου είναι ότι θέλει να φέρει 300.000 Τούρκους στην Θεσσαλονίκη να προσκυνάνε και να τους παίρνει τα ωραία λεφτά τους. Αναρωτιέται γιατί εμείς πάμε στην Κωνσταντινούπολη στην Αγία Σοφία, στη Παναγία τη Σουμελά και προσκυνάμε και να μην κάνουν το ίδιο και οι Τούρκοι εδώ. Αν ο Χίτλερ είχε γεννηθεί και είχε ζήσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι ότι θα το εκμεταλλευόταν ο τεράστιος αυτός τοπικός άρχοντας. Θα το έκανε προσκύνημα για τους απανταχού φασίστες. Το χειρότερο είναι ότι ισοπεδώνει το Ελληνικό και τον Τούρκικο πολιτισμό. Το ίδιο είναι λέει. 
Δείτε το video


Όλα είναι πια προϊόντα συναλλαγής.Το νεράκι του Θεού, ο ήλιος, η θάλασσα, αέρας που αναπνέουμε, τα δάση, τα πάρκα ακόμα και το γάλα της μάνας.
Ο τοπικός άρχοντας της Θεσσαλονίκης,δήλωσε πως θα επιβάλει εισιτήριο σε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν το φημισμένο δάσος της πόλης!  Το Σέιχ Σου
Όταν η διαχείριση του δάσους περάσει στη δικαιοδοσία του και αφού οι Ευρωπαίοι πληρώνουν για να κάνουν βόλτα στα δάση τους, θα πληρώσουν και οι Έλληνες, διότι θα το ξαναγράψω τι σκ@τ@ Ευρωπαίοι θα είμαστε χωρίς ένα εισιτήριο αναπνοής, ήλιου, δάσους!   «Ούτε το γάλα της …μάνας δεν είναι τζάμπα!» αναφώνησε σε  κάποια στιγμή ρητορικού κρεσέντο.
Έτσι αποφάσισε, αφού ούτε το γάλα της μάνας του δεν ήταν τζάμπα, να κάνει μηνύσεις στους Πακιστανούς και Βούλγαρους χαλκοσυλλέκτες που μαζεύουν από τα σκουπίδια το χαλκό. Κάτσε ρε αδελφέ εδώ θα βάλουμε εισιτήριο στον αέρα του δάσους και θα αφήσουμε να παίρνουν οι Πακιστανοί το χαβιάρι; Έτσι το σκέφτηκε με το διαυγές μυαλό του μάζεψε κάτι λεφτάκια απο το δημαρχείο και πήγε στην Γερμανία να κάνει business. Οι Γερμανοί ξέρουν από σκουπίδια και έτσι αφού ξεδίπλωσε όλες τις ιδεές του για την αγορά μηχανημάτων και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας (λέμε τώρα...), το Der Spiegel έγραψε: «Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι η εξαίρεση, ένας φάρος. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να μάθουν κάτι από αυτόν»  Αυτός ο φάρος κάλεσε Βούλγαρους αστυνομικούς να κάνουν περιπολίες  στη Θεσσαλονίκη!!! για να καταλάβουν οι Πακιστανοί και Βούλγαροι ότι εδώ είναι Ευρώπη δεν είναι παίξε γέλασε παραφράζοντας τον Σαββόπουλο. 
Το video εδώ http://www.youtube.com/watch?v=OWBHyb-_rAk 

Για τα σκουπίδια που θα άφηναν στις πλατείες οι σύλλογοι Ποντίων μάλλον θα απαγόρευσε και τις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων ή μήπως όχι; μήπως γιατί δεν ήταν έτοιμοι οι Βούλγαροι αστυνόμοι; Μήπως κρατάει μούτρα στους Πόντιους που πάνε στα βάθη της Τουρκίας και προσκυνάνε την Παναγία στις αλησμόνητες πατρίδες; 


Για τους εορτασμούς από τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης στην Θεσσαλονίκη δήλωσε «Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών»  Η αλήθεια είναι το να γιορτάζεις την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και από κάτω να έχει Βούλγαρους αστυνομικούς είναι λίγο σουρεαλιστικά ... Ευρωπαϊκό. 
Δεν έχω καταλάβει οι παπάδες είναι Ευρωπαίοι ή όχι; Ακόμα δεν το έχει διευκρινίσει ο φάρος γιατί σε κάποια συνέντευξή του είπε: 
 «Δεν μπορώ εγώ να έχω έναν παπά να μου λέει η Μακεδονία είναι Ελληνική, ή ότι μαύρισε η ομόνοια. Αυτά δεν είναι λόγια αγάπης, είναι λόγια μίσους.»
Ότι τα Σκόπια θέλουν να ονομάζεται Μακεδονία η χώρα τους είναι μήνυμα αγάπης μάλλον για τον δήμαρχο της πρωτεύουσας της Μακεδονίας.Δείτε το video


Είναι αντίθετος στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης γιατί γιατί λέει ότι υποδαυλίζει τον εθνικισμό. Σωστός ο φάρος... θα γίνεται Ευρωπαίοι ρε Θεσσαλονικείς ή πρέπει να φέρει και Ρουμάνους αστυνομικούς; Άντε να χαθείτε εθνικιστές κολλημένοι.
 
Και να ήταν μόνο οι Θεσσαλονικείς κολλημένοι θα λέγαμε ότι δεν τους εμπνέουν οι Βούλγαροι αστυνόμοι. Αντιδρούν και αυτοί οι Αθηναίοι, που τι έχουν στο κάτω κάτω... έναν Παρθενώνα. Δικός σας νομίζεται ότι είναι ρε βλάχοι; Ο Παρθενώνας ανήκει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τους σκλάβους Ευρωπαίους που κουβαλάγανε τις πέτρες στην πλάτη. Αυτό είναι το ευχαριστώ και αντιδράτε έτσι στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών; Ευρώπη που σας χρειάζεται και σε εσάς. Τι το ήθελε αυτός ο Καμίνης, ο φωτισμένος άρχοντας της Αθήνας, που ούτε Έλληνας πολιτικός τους 5ου αιώνα πΧ δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Τι είπε να κάνει ο άνθρωπος; Αντί να γυροφέρνουν οι ένα εκατομμύριο μετανάστες στην Αθήνα  δεξιά και αριστερά θα τους φτιάξει ένα «καμίνι» ψυχών ή κέντρο φιλοξενίας όπως το ονομάζει. (ζήλεψε ο δήμαρχος από τους Ευρωπαίους αδελφούς του). 
Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας; Τι Ευρωπαίοι είστε εσείς; Να τους βάλουμε μέσα, όχι πολλούς, καναδυό χιλιάδες για να υπάρχει η έξωθεν μαρτυρία.  Δηλαδή όλοι εσείς που διαδηλώνεται ελεύθερα, ανέμελα στο κέντρο, με τα χημικά σας, με τις κροτίδες κρότου λάμψης, με το show αυτό των τύπων με τις μπλε στολές, τι καταφέρατε ρε υπανάπτυκτοι Έλληνες; Έκλεισαν όλα τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας,με τις πορείες κάθε λίγο καταστρέψατε τους επαγγελματίες. Μην ακούτε αυτούς που γκρινιάζουν για τα κλειστά μαγαζιά στη Λάρισα, Πάτρα,Χαλκίδα, Σάμο,Κρήτη,Ξάνθη. Εάν βγάλουν και αυτοί Ευρωπαίους δημάρχους θα τους τα εξηγήσει ο Καμίνης με τον Μπουτάρη. 
Έτσι σκέφτηκε αυτός ο φωτισμένος Ευρωπαίος Καμίνης και σύνταξε ένα σχέδιο νόμου για τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας. Πως πας έτσι μπουλούκι χωρίς άδεια; Θα έχεις έναν υπάλληλο της δημοτικής αστυνομίας (αυτοί είναι Ευρωπαίοι απο μόνοι τους) θα λέει το σύνθημα στα Αγγλικά ή Γερμανικά και θα φωνάζεις. Αν δεν σου αρέσουν να πας σπίτι σου. Πως θα ξέρουν οι Ευρωπαίοι γιατί διαδηλώνεις στην πόλη τους; Αφού μας δανείζουν; έτσι είναι... και εάν κανένας Ευρωπαίος ζητήσει να κατεβάσουμε και τα παντελόνια στο Σύνταγμα θα το κάνουμε. Χρωστάμε είπαμε. Αυτό δεν το λέμε τυχαία, ο Καμίνης είναι επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού δικαίου, κλάσης, εμβέλειας, διαμετρήματος Λοβέρδου-Βενιζέλου. Συνεχίζουμε με την στήριξη που του πρόσφεραν απλόχερα στις δημοτικές εκλογές όλοι οι ανοιχτόμυαλοι Ευρωπαίοι πραματευτές της παγκοσμιοποίησης. Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία, ξέρετε Βαλλανιάτος, Μάνος, Οικολόγοι Πράσινοι, Δημοκρατική Συμμαχία δηλαδή Κουβέλης και Πασόκ. Αχ η Εθνική Ευρώπης θα ήταν εάν υποστήριζε και ο Σύριζα
Βέβαια στις εκλογές  επιστρατεύτηκαν οι Πακιστανοί για να βγει δήμαρχος ο Καμίνης.  Το συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, αποκλειομένων των αλλοδαπών και τα αντίθετα που προβλέπει ο νόμος 3838/2010 περί ιθαγενοποίησης είναι αντισυνταγματικά, έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Και για το λόγο αυτό παρέπεμψε το όλο αυτό «καυτό» ζήτημα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.


Τατούλης. Αυτός ο απόγονος του Πέλοπα σκέφτηκε ...εγώ έχω λίγους Πακιστανούς και Βούλγαρους, τούρκικα μνημεία για να φέρω Τούρκους δεν έχω. Επειδή ως γνωστό είμαστε σε κρίση και φταίει ο Ελληνικός λαός που είναι τεμπέλης-διεφθαρμένος- αναξιόπιστος- ανέλαβε αυτός ο τεράστιος διαπραγματευτής πολιτικός να μας βγάλει από την κρίση. Έστειλε επιστολή στον Γερμανό Ραιχενμπαχ που είναι που είναι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής μπότας στην Ελλάδα. 
Αχ ρε κακόμοιρε Πελοποννήσιε που να φανταζόσουν όταν ψήφιζες Τατούλη που είναι απο τον τόπο σου ότι θα σου έβγαινε ο Γερμανός απο την γωνία. Ο Καλλικράτης αυτό το σκοπό είχε, να διαμελίσει την Ελλάδα σε κομμάτια με σκοπό ο κάθε τοπικός άρχοντας (δήμαρχος περιφερειάρχης) να ενεργεί σαν πρωθυπουργός στον τόπο του.
Ψηφίζεις Έλληνα; Με τους Γερμανούς αναζητά τις λύσεις ο περιφερειάρχης. Λύσεις βέβαια που θα εξασφαλίσουν στις πολυεθνικές τεράστια κέρδη από το ξεπούλημα γης, ενέργειας, δημόσιων επιχειρήσεων. 
Στην επιστολή του ο Τατούλης προς τον Γερμανό Ραιχενμπαχ ουσιαστικά επικυρώνει τον διαμελισμό της Ελλάδας. «Έχω πολλές φορές τονίσει ότι οι περιφέρειες θα μπορούσαν να συμβάλουν πολύ πιο ενεργά στην ανάπτυξη της χώρας και ότι οι απαιτούμενες καινοτομίες θα ήταν λιγότερο δύσκολο να προωθηθούν στο περιφερειακό επίπεδο, όπου η αδράνεια είναι μικρότερη», σημειώνει. Στην επιστολή του αυτή αναφέρει και τις διαπιστώσεις του Γερμανικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων και ασφάλειας. 

Αχ Ευρώπη,  εσύ μας μάρανες που λέει και ο Πανούσης,
Μας τη φέραν οι βάρβαροι
μας φλομώσαν στο ψέμα
μας τρελάναν στα πέναλτι
και δεν έχουμε τέρμα

Ο Τατούλης έχει εκφράσει κατά καιρούς την άποψη του ότι στην Πελοπόννησο πρέπει να φτιαχτούν ειδικές οικονομικές ζώνες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ένας ολόκληρος νομός ή και ολόκληρη η Πελοπόννησος θα αμείβεται με πολύ χαμηλότερα μεροκάματα, οι επιχειρηματίες θα πληρώνουν πολύ λιγότερα σε φόρους και άλλες διατάξεις ευνοϊκές για να φτιαχτεί ένα καθεστώς δούλων εργατών με μοναδικό σκοπό να κερδίζουν οι πολυεθνικές τεράστια κέρδη. Αυτό το ονομάζουν ανάπτυξη. Με στόχο την ανάπτυξη προφανώς πήγε ο Τατούλης στη Φαλάνθη, το Χωματερό και την Κορώνη. Εκεί  όπου θέλουν οι επίδοξοι επενδυτές και ο περιφερειάρχης να αναπτύξουν λιγνιτωρυχεία.
Φήμες λένε ότι εκφωνούσε λόγο σε κάποιο χωριό αλλά δεν τον χειροκράταγε κανένας μέχρι που του ψυθήρισαν οι σύμβουλοι ότι μιλάει Γερμανικά.
 
Τα μετράει από εδώ τα μετράει από εκεί ο Τατούλης τι άλλο μπορώ να κάνω για το καλό του τόπου μου; Έχω το νεράκι του θεού . Έτσι αποφάσισε να φτιάξει ένα οργανισμό με την βούλα της ΕΥΔΑΠ που θα καταγράψει αλλά και θα διαχειριστή όλους τους υδάτινους πόρους της Πελοποννήσου.  Αυτό σημαίνει ότι αν μια μέρα ο περιφερειάρχης αποφασίσει να πουλήσει τον οργανισμό που διαχειρίζεται το νερό θα το κάνει στο όνομα της ανάπτυξης. Ετσι τα πηγάδια στα χωράφια, οι γεωτρήσεις και το κεντρικό δίκτυο νερού θα είναι προϊόν προς εκμετάλλευση αλλά σε ιδιωτικά χέρια. 
Στο κάτω κάτω και τον Ταύγετο τον έχετε και τον κοιτάτε.  Γιατί να μην τον γεμίσουμε και ανεμογεννήτριες να πηγαίνει το ρεύμα στους αδελφούς μας Γερμανούς  και να ονομάζεται taigetos-siemens mountain. Αν καταστραφεί και κανένας γεωργός,κτηνοτρόφος τι έγινε;
Σε όλη την Ελλάδα αυτοκτονούν κάθε μέρα Έλληνες και δεν μιλάει κανένας. Βέβαια για τις ανεμογεννήτριες μπορεί και να αντιδράσουν οι ΜΚΟ, ξέρετε αυτές οι οργανώσεις για τα πουλιά, τα σκουλήκια, τα σαλιγκάρια που σέρνονται γλύφουν και κερατώνουν. Οργανώσεις που  δεν είναι κυβερνητικές αλλά υπάρχουν και συντηρούνται με λεφτά απο το Ελληνικό κράτος.


Αν η Ελλάδα παραμείνει στο ευρώ ή όχι δεν έχει καμία σημασία πλέον. Ούτως ή άλλος ο ελληνικός λαός είναι πτωχευμένος. Σε όποιο νόμισμα και να πάμε δεν σημαίνει ότι οι συνθήκες  που έχουμε υπογράψει με την Ευρώπη αλλά και τα δάνεια που έχουν φορτώσει στο κράτος θα μηδενιστούν σε μια μέρα. Η δραχμή
δεν θα τους εμποδίσει να συνεχίσουν να πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού.
Ο Σαμαράς έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσίτη για λογαριασμό των πολυεθνικών και των πολιτικών της οικουμένης που θέλουν την Ελλάδα αποδυναμωμένη χωρίς δημόσια γη, δημόσιες επιχειρήσεις, ορυκτό πλούτο. 
Οι Βρυξέλλες συγκεντρώνουν όλο και περισσότερες εξουσίες, τα κράτη παραχωρούν την εθνική τους κυριαρχία προς χάρις την ευημερίας και της ειρήνης που έλεγε και η Αννα Ψαρούδα Μπενάκη στον Παπούλια.
Ο Καλλικράτης που με τόσο πάθος υποστήριζε ο Παπανδρέου ίσως είναι το πιο ύπουλο χτύπημα στην επαρχία. Με τόση δύναμη εξουσίας που έχουν οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες μπορούν να συνομιλούν κατευθείαν με το κεντρικό στρατηγείο των Βρυξελλών.

Έφτιαξαν μικρές «διαχειρήσιμες» αποικίες έτσι ώστε να μπορούν να κάμπτουν οι όποιες αντιρρήσεις έχουν οι μικρές κοινωνίες. 
Κοινωνίες που το βιοτικό επίπεδό τους διαμορφώνεται με βάση την ανάπτυξη έτσι όπως την ονομάζουν αυτοί. 
Πτωχεύσατε... τι θέλετε; Ανάπτυξη θέλετε;  Ευχαρίστως. 
Δώστε την ΔΕΗ που μπαίνει εκατομμύρια ευρώ μέσα (μέχρι πέρυσι ήταν κερδοφόρα)
Δώστε δημόσιες εκτάσεις να βάλουμε τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά για να πηγαίνουμε στην Γερμανία το ρεύμα και να ορίζουμε εμείς οι Γερμανοί την τιμή της kWh.
Δώστε μας να βουνά να κάνουμε εξορύξεις μεταλλευμάτων.
Δώστε μας τις παραλίες να έρχονται εδώ τα κουρασμένα στελέχη των τραπεζών μας. 
Δώστε... γιατί ούτε το γάλα της μάνας μας δεν είναι τζάμπα όπως λέει και ο Μπουτάρης.

Οι τοπικοί δήμαρχοι περιφερειάρχες  είναι ακόμα ένα όπλο στα χέρια αυτών που θέλουν να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο με αριθμό. Οι αριθμοί δεν έχουν αντιρρήσεις, αντιστάσεις, δεν εναντιώνονται σε πολιτικές εξαθλίωσης, δεν έχουν γλώσσα, θρησκεία, είναι νούμερα στο παγκόσμιο ισοπέδωμα των λαών.



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More