Έπιτροπές της Βουλής. Άλλος για εξτραδάκιααααααα!!!!


Και ενώ η Ελλάδα κατά την προσφιλή τακτική των εταίρων μας για άλλη μία φορά κινδυνεύει να βρεθεί πτωχευμένη και εκτός ευρώ-ωιμέ και δυστυχία μας- στο κοινοβούλιο άρχισαν να στελεχώνονται οι διάφορες επιτροπές.Διότι αν δεν υπάρχουν επιτροπές , υποεπιτροπές, επιτροπές των επιτροπών, οι σοφοί της Βουλής , που εμείς επιλέξαμε , δυσκολεύονται λίγο να κάνουν την δουλειά τους. Βαριά, πολύ βαριά η καλογερική κύριοι, οι περικοπές πολλές και τσουπ για να βοηθούν οι σοφοί μας ξεπετάχτηκαν οι επιτροπές!!!
Διαρκής Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων για το κοινό καλό (των Ελλήνων είπαμε δεν θέλω να είστε δύσπιστοι, διότι πληγώνομαι), με σύνθεση ιδιαίτερη, αφού θα συνεδριάζουν αρμονικά και χωρίς εκρήξεις , μάλιστα θα συμφωνούν για το κοινό καλό που λέγαμε οι κυρίες Δούρου, Κανέλλη και ο αγαπητός κ. Κασιδιάρης.
Άτομα με ταμπεραμέντο , ειλικρίνεια,και υπέρτατη σοφία αλλά και ικανότητα να διαχειριστούν θέματα εξωτερικών υποθέσεων αλλά και άμυνας.
Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο λύνει τα διάφορα ζητήματα του ο κ. Κασιδιάρης, (αλήθεια με εκείνο το δικαστήριο τι έγινε βρε παιδιά; Αυτή η δικαιοσύνη έβγαλε καμία απόφαση ή τώρα με την βουλευτική του ιδιότητα δυσκολεύεται;)
Είναι σημαντικό να σας αναφέρω -έτσι για να σας βάλω στο κλίμα του τι θα συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των συνεδριάσεων-πως πρόεδρος αυτής της επιτροπής είναι ο κ. Βαρβιτσιώτης με αντιπρόεδρο την κ. Γκερέκου, σωστά καταλάβατε, την Άτζελα  του Τόλη την ηθοποιό!!!( Πάλι απορία έχω , αυτά που χρωστά ο Τόλης στην εφορία ; ΕΕΕΕ;;;)

 Επιτροπή οικονομικών, ναι έχουμε και τέτοια και μάλιστα σε αυτήν όλα τα σαίνια που έχουν περάσει κατά καιρούς από το Οικονομικών , θα συνεδριάζουν για να λύνουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Φίλιππος Σαχινίδης, Αντώνης Μπέζας (πρόεδρος της επιτροπής) και Θανάσης Μπούρας , Μάκης Βορίδης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλέκος Κοντός, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος. Στην επιτροπή οικονομικών και ο ειλικρινής πλήν αδιάβαστος Χρυσοχοίδης, θα επιχειρήσει να βάλλει τάξη στα άτακτα οικονομικά μας!!! (Εδώ το ωιμέ! είναι λίγο).
Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο , γιατί θέλω και να το θυμάστε αλλά και να βρείτε πως θα τιμωρήσετε τον κακό εαυτό σας που ψήφισε όπως ψήφισε , γιατί είναι αλήθεια εσείς δεν φταίτε.
Επιτροπή  Μορφωτικών Υποθέσεων. Πρώτη και καλύτερη  περιλαμβάνεται η κυρία Μαρία Ρεπούση γνωστή από το βιβλίο της Στ΄ Δημοτικού.Αν δεν μας μορφώσει η κυρία ποιος θα το κάνει άλλωστε!Πέραν αυτής μέλη της επιτροπής είναι ο «ποιητής των αιδοίων» Τάσος Κουράκης, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πάντζας, ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος ,  οι κυρίες Αννα Καραμανλή και Αντζελα Γκερέκου και ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος τραγουδά περήφανα το τραγούδι «Μίλα ελληνικά ή ψόφα»! 
Ρίγη συγκίνησης και δάκρυα στα μάτια μου έφερε η συγκεκριμένη σύνθεση, πραγματικά νιώθω ήδη πιο μορφωμένο άτομο ,  ανώτερο , με τη σοφία όλων αυτών να πλημμυρίζει το είναι μου.Νιώθω την ανάγκη να ξεφωνίσω . Εσείς;
Εκτός όλων των άλλων να σας εεπισημάνω πως η Άντζελα του Τόλη είναι σε δύο επιτροπές γιατί το κορίτσι έχει έξοδα και πως θα τα βγάλει πέρα.Επίσης να σας υπενθυμίσω πως κάθε φορά που συνεδριάζει μία επιτροπή κάθε μέλος της βγάζει το εξτραδάκι του. 150 ζεστά ευρουλάκια βγαίνουν από την τσέπη σου έρμε Έλληνα και πηγαίνουν στις δικές τους. Σοφοί, σοφοί αλλά το χρήμα πρέπει να ρέει άφθονο ώστε να μαζί με αυτό αλλά και προς αυτό να κινείται η σκέψη.Σοφοί είναι όχι μ@λ@κες, νομοθετούν για μας όχι για αυτούς!
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ αποφάσισα να μην πληρώσω δραχμή-που λέει ο λόγος- και  ή να πολιτευθώ , πράγμα δύσκολο , ή να βρω σοφό να με αποκαταστήσει .Δεν κατάλαβα καλύτερος είναι ο Τόλης από μένα!!! Και δεν πληρώνει και εξτραδάκια δίνουν στην καλή του! 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More